26 september 2011

Jag måste ha varit kreativ

Jag roade mig precis med att gå igenom mina lådor med färdiga kort här hemma. Det är så inspirerande och även om jag tycker att ALLA mina kort ser likadana ut så inser jag när jag bläddrar att så inte är fallet. Något säger mig att jag måste ha varit kreativ för även om jag säljer en hel del kort så fanns det många kort i lådorna.

Nu är de sorterade i 3 lådor och där fanns totalt 170!!! färdiga kort. 63 julkort, 23 grattiskort och 83 i övrigt kategorin. Det är banne mig inte dåligt jobbat om jag får säga det själv och det är min blogg så det får jag ju!

Så om någon är sugen på att köpa kort så maila mig så ska jag se vad som finns i "gömmorna" och självklart går det lika bra med en specialbeställning. Korten kostar 35 kronor styck plus porto.

Nu ska jag gå och se på True talent och äta rostat bröd med kaviar på.
kram Annika

3 kommentarer:

Catta/eldhexan sa...

170 kort! Ja, nog har du varit kreativ alltid! Vad skönt att ha ett litet lager ifall man behöver ett kort! =)

Kramar!

Therese sa...

Wow, det var inte lite kort det!!! Jag vill gärna beställa 4 st, du får fritt att plocka ihop dem ur övrigt kategorin. Dessutom vill jag minnas att du har en klockstämpel eller liknande som du gjort något med tidigare, typ Always time for coffee? Är i så fall sugen på det med :-D KRAM!

Sarabarasara sa...

Rostat bröd med kaviar? :)

Related Posts with Thumbnails