06 september 2011

Tiden går

Turen till Ullared blev toppen, massor av härlig shopping, trevligt sällskap och god mat! Vet inte om vi gjorde några särskilt bra fynd. Vi köpte bland annat nya underställ i bambu som värmer gott i vinter, jeansgardiner till gästrummet, nya fina råååsa handdukar till mitt badrum, lite kläder och underkläder till mig och sambon, termometrar, en yxa, födelsedagspresenter och ett par julklappar.

I går var jag på föreläsning direkt efter jobbet så arbetsdagen blev lång, 9-20. Jag hade förträngt föreläsningen på kvällen och hade därför inte med mig någon mat. Det löste en av mina underbara kollegor som för det första kom och hämtade upp mig på jobbet och för det andra hade hon fixat en matlåda med lasagne och sallad som jag åt i bilen på väg till föreläsningen. Det var guld värt! Att föreläsningen dessutom var riktigt bra är ju ett plus. Ett ännu större plus är att sambon under tiden fått in all ved i vedskjulet!

I dag har jag varit och tagit ett cellprov. Det är med dubbla känslor, det är inte något av det trevligaste som finns, men ändå är jag glad över att sådana undersökningar finns! Därefter så var jag och sambon och handlade till lördagens släktkalas. Det ska bli roligt att träffa alla igen och som det ser ut nu så kommer alla, vi blir 28 vuxna och 5 barn. Eftersom det är på min mammas sida kommer hon att vara saknad. Så för att hedra henne och min mormor och morfar så börjar vi dagen med en stund på kyrkogården i Huskvarna där mamma ligger i stenröset och mormor och morfar i minneslunden. Jag ser fram emot en dag med massor av skratt och minnen.

Jag känner att hösten är här, jag sover mycket men är ändå trött. Jag har alltid svårt med detta på hösten, får nog ta och börja använda min ljusterapi lampa. Dessutom är det tur att man har roliga saker att se fram emot. Nu i helgen är det som sagt släktkalas, snart fyller lillebror år, Vätterscrappen 1 oktober och i mitten på oktober kommer ett gäng med pysselkompisar hit lör-sön.

Ha det gott!
kram Annika

3 kommentarer:

annmari sa...

Längtar också tills vi ses igen. kramis

onkis sa...

Va roligt att åka till Ullared,va där i sommras men längtar dit igen :)

Therese sa...

Så mycket skoj du har att se fram emot. här är det också en del skojsigheter i form av jobbresor, svägerska som flyttar hit, middag med vänner å så blir jag ju faster igen snart :-D Har för övrigt redan bloggabstinens, så jag var bara tvungen å kika in på ditt fina julkort ovan ;-D KRAM

Related Posts with Thumbnails