02 oktober 2011

Helgen som gått

Så var den här helgen över i ett nafs. Det går extra fort när man har mycket inplanerat. I fredags var jag hos lillebror på födelsedagskalas och i går var jag på Vätterscrappen. I dag har jag tagit det lugnt, packat upp allt pyssel, tvättat ett par maskiner tvätt, ätit god middag med sambon och bara varit.

Jag har faktiskt pysslat en del oxå, men nu när det skymmer så tidigt så har jag inte hunnit med att fotografera. Så ni får helt enkelt ge er till tåls tills jag har tid att fotografera i dagsljus.

Vätterscrappen igår var en fullträff! Massor med härliga människor, många goa skratt, god mat/fika och massor med kreativitet. Tusen tack till Angelica och alla goa tjejer som hjälpt henne att fixa den här dagen så bra! Ser redan fram emot nästa.

Jag har faktiskt bokat in mig på en distresskurs den 27:e oktober hos Hildas rum. Det är goaste Pernilla som håller i den, hon är så fantastiskt duktig på att färglägga och jag hoppas kunna lära mig. Insåg igår vid hennes demo att jag använt alldeles för mycket vatten när jag färlagt så nu ger jag det ett försök till. Kanske ska testa lite innan, eller så är det det jag inte ska göra...

Nu ska jag gå och duscha innan det är dags för True talent.

Ha det gott!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Låter som du haft en skoj å fullspäckad helg, ser så fram emot att se det du pysslat ihop :-D KRAM

onkis sa...

Va härligt att du har haft en bra helg,
tiden går fort när man har roligt :)

Petra/Paradise sa...

Hej gumman!
Låter som en toppenhärlig helg!

Här är det förkylt :(
Började känna av skiten under lördagen.

Jag hade så gärna velat komma på träffen! Att jag alltid ska missa den :(
Så tråkigt att hela tiden vara uppbokad.

Ta hand om dej nu vännen!
Många kramar Petra

Related Posts with Thumbnails