30 januari 2011

Julkort v. 4

Tänk att det redan är söndag, tyckte nyss det var fredag morgon! Söndagar innebär veckans julkort här i min blogg, hittade inspirationen så här på eftermiddagen och drog en lapp, "gör ett kort med en gran på".

Jag har på flera ställen sett denna fina gran, bland annat på ett kort på pysselmässan i Göteborg då jag såg den för första gången. Efter det har jag sett den lite överallt och lyckades till sist hitta en beskrivning på hur man gör den - här.


Jag önskar er alla en härlig söndag kväll och en skön början på den nya veckan. Själv ska jag plugga i morgon!
kram Annika

13 kommentarer:

Emelie sa...

Riktigt läckert kort! Gillar att det är färgstarkt och kakservetten bryter så fint.
Ha en skön kväll & plugga lugnt imorgon!
Kram Emelie

annmari sa...

Va bra att du hittat den. Då behöver jag inte ha dåligt samvete längre
kram

Barasara sa...

Jättekul kort! Jag gillar att det inte står det traditionella God Jul heller :)

Fia sa...

Wow, så otroligt snyggt och vilka underbara färger! Fantastiskt fint!

Carina sa...

Snyggt kort med granen! Den hade jag glömt, gjorde ett i julas. Tack för tipset om fotoscape, har ju den men inte utforskat så mycket... ;o) det ska bli ändring på det nu! Ha det gott!! Kramen

Ingrid - Inola sa...

Vilket jätte-jättefint kort med fiffig vikning. Det får jag allt ta och testa! Vad duktig du är som gör ett julkort i veckan. Jag hade också ambitionen att julpyssla hela året, men hittills i år har det bara blivit två julkort ... ligger lite efter alltså.

MiaS sa...

Wow, vilket läckert kort!

Petra/Paradise sa...

Ett tokläckert julkort Annika!
Skulle just skriva att det finns en tutorial på detta inne på StampARTic, men när jag kollade länken såg jag att det var där du hittat den ;)

Trevlig vecka!

KRAM Petra

Catta/eldhexan sa...

Häftigt kort med jättefin gran! Ja, här blir man lika överraskad varje gång, hur många julkortsvarianter kan du komma på egentligen??

Kram!

Therese sa...

Gud så häftig gran! Riktigt läckert kort! KRAM <3

E sa...

Vilken kul vikning! Och som vanligt så färgglatt och fint!
Kram
Elin

Jennie/Deleelsia sa...

Yeah vilket läckert kort. Är du redan i gång med julort.
Jag har ju ine ens visat upp mina sen förra året klart...men nu är jag i alla fall tillbaka i bloggsurfandet så snart kanske min blogg startar med.

Tyvärr inte tips på hur man kommer igång med pluggandet, tipsa mig om du får in några bra, läser ju kurs på jönköpingshögskola på distans :)

Kram Jennie

CissiPetersson sa...

Hej! Vet att du skrev inlägget för snart ett år sedan, men jag läste det först nu. Tycker kortet med granen är superfint, men själv är jag nybörjare på det här med handgjorda kort. Är det tyg du har sytt (sick-sackat) fast i botten på kortets framsida? Funderar på hur du fick dit den snygga texten "Julkramar till alla" Hur fick du texten att fästa på tyget...om det nu är tyg i botten. Undrar Cissi Petersson

Related Posts with Thumbnails