31 juli 2011

Skön avslutning

Jag kan säga att planen funkade faktiskt riktigt bra. Har haft en skön dag och njutit för fullt! I dag har jag suttit länge ute och läst, planterat små lavendelsticklingar, ätit lunch på uteplatsen, pysslat, sett på Morden i Midsommer som vi missat, ätit lite god glass och nu sitter jag på uteplatsen och slötittar på TV och dricker en kopp te. Sängen är nybäddad med rena lakan för att det ska kännas extra lyxigt att krypa ner. Jag har fått guldpasset imorgon, jobbar 10-18 vilket innebär att jag inte måste gå upp särskilt tidigt imorgon och det känns superbra!

Julkortsutmaningen fortsätter och den här gången löd utmaningen "gör ett julkort a´la Tim Holtz. Tänkte att det var för enkelt att använda någon av hans "färdiga" stämplar som jag har så jag valde att försöka göra det med den söta Renen och tillhörande text från PaperMaze. Snöflingorna är från ett stämpelset från Tim Holtz, hittade inga lagom stora bland mina övriga.

Jag började med ett helt vitt papper, stämplade först texten med svart vattenfast dyna och därefter snöflingorna med en genomskinlig dyna och embossade med clearpulver. Sedan färgade jag in papperet med disstressdynor och ink blending tool i färgerna tumbled glass, broken china och walnut stain. Blev väldigt nöjd med bakgrunden faktiskt så det blir nog fler framöver.

Monterade dit den söta renen på en bit brunt papper och inser så här efteråt att det hade blivit snyggare om jag klippt ut honom, men nu är det som det är. Hans horn är färgade efteråt med en penna med kopparglitter vilket blev en snygg effekt (som syns dåligt på fotot). Jag avslutade med att stansa ut god jul i dekorgummi och sedan har jag tagit lite crackle accent på dem.


Vet inte hur mycket Tim Holtz det blev över alstret, men det var mitt försök i alla fall. För er som inte vet vem Tim Holtz är så är han en stämpelguru utan dess like i stämpelvärlden.
kram Annika

2 kommentarer:

Therese sa...

Hej vännen, så produktiv du är, massa fina kort på jultemat!!! Måste nog leta reda på en hög julmagasin att ta med til lstugan ;-) KRAM

Linda/Pieces by Pieces sa...

Jättefint kort - jag undrar bara vad du ska göra för kort när det närmar sig jul?;)

Kram Linda

Related Posts with Thumbnails