10 augusti 2011

distressruta

Ja det är inte utan att jag känner att det har dragit igång med full kraft på jobbet, en intensiv vecka och långa arbetsdagar gör att jag känner mig rysligt trött. Tur att vi inte har full barngrupp denna veckan utan att vi hinner med att fixa lite och få en lugn start med de barn som är på plats. Jag kan säga att det kommer vara skönt när det väl är fredag kväll, somnar garanterat som en stock i soffan när sambon åker och jobbar.

Ännu ett julkort är avklarat i min julkortsutmaning. Denna gång löd utmaningen "gör ett kort med en distressruta", det är en av mina favorittekniker som jag tyvärr använder allt för sällan. Tittar ni noga så ser ni att det är lite ljusare prickar i det röda, där stämplade jag en prickig bakgrund med watermarkdyna innan jag färgade in hjärtat med distressfärg.Jag tänkte att det kanske är någon som vill ha en beskrivning på hur man gör en sådan här distressruta. Här hittade jag en jättebra tutorial!
kram Annika

4 kommentarer:

Linda/Pieces by Pieces sa...

Men Annika - det här var ju bara så snyggt att jag smäller av!!!! Ser nästan 3D ut! Oooo, jag vill också kunna - ska spana in länken nu om hur man gör!

Tack för inspiration!

Kram

Jaana sa...

Snyggt ! Distressrutor är en favorit här med.

Chris_P sa...

Åhhh jädrans vad snyggt!!!

Jennie/Deleelsia sa...

Makalöst snyggt!
Absolut ett Annika-tio-i topp kort!
så vill se mer mer mer distressigt från dig :)
Kram J

Related Posts with Thumbnails