29 maj 2006

Så var det då måndag igen

Helgen har flugit iväg lika fort som vanligt även om jag varit långledig. I lördags var vi iväg i Ullared och shoppade loss. Det blev en hel del inhandlat och jag känner mig jättenöjd.

I söndags var jag först och bowlade på dagen, ett av mina förskolebarn hade födelsedagskalas och även jag och min kollega var inbjudna. Vi tillbringade 2 fantastiskt roliga timmar och bowlade på en egen bana tillsammans med födelsedagsbarnets mor. Tyvärr hade jag rätt ont av min galla på förmiddagen och jag kan säga att det är inte att rekommendera att bowla med värktabletter i kroppen, men kul var det. Både födelsedagsbarnet och de övriga barnen var jätteglada över att vi var där.

Eftersom det var mors dag så tillbringades sedan eftermiddagen hos min kära mor. Hon blev överlycklig för kort och halsband som var precis i hennes favoritfärger, som om det var en slump?! Kvällen tillbringade jag med sambon, mor och far och lillebror med fru på biografen. Vi var och såg da Vinci koden. Kan verkligen rekommendera den filmen! Filmen var lång, tror den var ca 2 timmar och en kvart, men det kändes absolut inte så.

Ha en fortsatt skön vecka.

kram Annika

4 kommentarer:

Anonym sa...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonym sa...

I find some information here.

Related Posts with Thumbnails