05 juni 2006

En vecka går fort när man har roligt

Så har då ytterligare en fullspäckad vecka passerat. Det har varit fullt upp både på jobbet och hemma. På jobbet hade vi avslutningsresa för alla våra blivande förskoleklassbarn och resan gick till Tidaholm och Barnens hus. Barnens hus är ett jättestort hus inrett med massor av stora fina lekrum.

På torsdagen hade vi avslutningsfest för samma barn och då var alla föräldrar, släkt och vänner inbjudna. Vi hade stor ceremoni med utdelning av diplom, en bok med samlat från när vi hade tema hus och så en bok där vi samlat alla barnens månadsgubbar. Det var med tårar i ögonen vi läste upp barnens diplom och delade ut allt. Kan säga att det var många tårar som föll ner för min kind, jag är så lättrörd och dessutom så har jag haft flera av de här barnen sedan jag skolade in dem när de var mellan 1 och 1,5 år. Nu har vi endast 6 dagar kvar att ta vara på tillsammans och till hösten får vi börja om med nya barn.

I helgen fick jag ett ryck och stängde in mig i mitt hobbyrum och gjorde små etiketter till paket och blommor och ett gäng kort. Det var så roligt och det var så länge sedan jag verkligen tog mig tid att pyssla i lugn och ro. Tog med mig mina alster till jobbet idag och fick sålt en hel del. Det sitter fint när jag ska till Borås och shoppa loss med några av mina pysselvänner från creative paper listan. Det ser jag verkligen fram emot.

Idag har jag varit och arbetat, hade inte mer än 2 barn av 14 så vi passade på att baka kanelbullar till veckans utflykter. Åh vad det luktade och smakade gott! Sedan så var vi ute och njöt av det fina vädret hela eftermiddagen.

Ikväll köpte vi med oss korv och bröd och åkte till mina föräldrar i sommarstugan och grillade korv. Så mysigt att man kan sitta ute lite nu igen på kvällarna, nästan så att man får lite semesterkänsla faktiskt. Skönt att få sova ut i morgon då man är ledig igen.

Nu lyckas jag inte lägga in bilderna på helgens alster, får se om jag lyckas lite senare.

4 kommentarer:

Anonym sa...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sa...

I find some information here.

Related Posts with Thumbnails