20 juni 2006

Kort uppdatering om veckan som gått

Idag har det äntligen kommit lite regn här i Jönköping. Riktigt skönt och nu är luften härlig att andas. Tyvärr har jag varit hemma från jobbet idag då jag har haft fruktansvärt ont av min galla. Ska vara hemma imorgon också för på torsdag är jag ledig. Så nu ska jag se om jag kan piggna till ordentligt för att kunna fira midsommar.

Har haft ont hela veckan och har tappat all inspiration för kortmakeri och annat pyssel. Men jag hoppas att det snart återvänder så att jag kan använda alla fina saker jag har handlat. Gjorde dessutom en beställning idag från underbara Jane på scrapaddicted. Det blev några nya QK dies och ett gäng med bazzillpapper. Så nu hoppas jag att ni alla som har lite inspiration kan skicka hit lite!

I fredags så fyllde jag år! Underbara vänner fyllde brevlådan med fina kort och små paket. Jag blev alldeles varm i hjärtat kan jag säga.


Jag firade med att gå och äta på piren tillsammans med sambon. För er som inte är så hemma i Jönköping kan jag berätta att på piren finns massor med små restauranger alldeles nera vid vättern. Helt klart värt ett besök om det är fint väder. Dessutom blev det lite strosande på stan och det inhandlades lite pärlor. Har tänkt att mor ska få ett svart i födelsedagspresent på midsommarafton och en kär vän har beställt ett i rosa.

På kvällen var mamma, pappa och Mia här och vi hade en skön kväll i all enkelhet på uteplatsen och såg på TV. Vid 01.30 åkte vi in till stan för att se på när cyklisterna som cyklade vättern runt passerade och då framförallt min kära lillebror. Vi försåg honom med lite god pastasallad. Det var första gången han cyklade och han startade 20.24 och var i mål 9.59. Kan säga att jag är mäkta imponerad över hans insats, men det klart han har en god grundfysik och ett jävlaranamma som inte är av denna värld.

På lördagen var det grillning som gällde. Min kära sambo älskar ju matlagning och i synnerhet grillning. Han tar alla chanser att bjuda in folk på grillat, så har ni vägarna förbi så hör av er!

Ikväll är det dags att heja på Sverige igen. Jag hoppas verkligen att de vinner över England, tippar 2-1 till Sverige.

Ha en riktigt skön kväll och heja nu ordentligt!!!

kram Annika

2 kommentarer:

Cina sa...

*KRAMAR OM* Nu beordrar jag din dumma galla att aldrig någonsin göra ont mer *sådetså*
Hoppas du snart får bli bra igen Annika !!!
Och nej jag är inte alls avundsjuk på alla stämplar och annat fint som du köpt *ljuger mig blå* :)

netha sa...

Hoppas du snart skall må bättre och slipper den hemska magvärken.
Jag har nu börjat puscha på lillflickan min att göra smycket, jag vill också ha så fina smycken som du gör.
Och sicken brorsa, kanoncyklat.
Ja du, vem säger nej till lite grillat. :-) Och piren har kommit till sedan jag flyttade från Jönköping minsann, fast där var vackert redan på min tid. :-)
kramis

Related Posts with Thumbnails