11 juni 2006

Platespotting, shopping och fotboll

Igår var det då äntligen dags för shoppingturen till Borås med kära pysselvänner. Vi var 3 tjejer som sammanstrålade och samåkte från Jönköping. På vägen samtalade vi lite om platespotting och mina medresenärer berättade att de letade efter 065 och 028. De undrade naturligtvis om jag börjat och jag talade om att jag inte hade tänkt att börja och att jag inte sett 001 så jag har kunnat låta bli. De sa båda två att när jag väl ser 001 så är jag fast. Efter 5 minuter i bilen så ser jag den och tänker att jag inte ska säga något, men de andra har ju sett den och undrar om jag hann se den. Jag erkände att jag hade sett den och som om inte det var nog så såg vi 001 ytterligare en gång. Jag hann även med att se 002 på vägen mellan Jönköping och Borås och i Borås såg jag 003. Antar att jag är fast och nu letar efter 004. Så det kan gå!

Väl i Borås så sammanstrålade vi med ytterligare 3 tjejer och det är så härligt att äntligen träffas, fast det känns som om vi känner varandra väldigt väl efter tiden på yahoolistan. Kul att se att de är lika härliga IRL!!! Stora kramar till er alla och hoppas vi kan träffas och pyssla snart oxå.

Första affären vi åkte till var småslöjden, ett himmelrike för alla pysslare. Där fanns allt mellan himmel och jord och tjejen som hade butiken var urgullig! Där inhandlade jag ett block med 18 olika mönstrade papper, 4 stycken av varje och till ett kanonpris. Så nu ska jag se om jag inte kan använda lite mönstrade papper på mina kort...

Sedan bar det av till Forma hantverk och där handlade jag en mängd olika stämplar och passade på att göra av med en del av pengarna jag fått av sambon i för tidig födelsedagspresent. Ett stort plus Jag var väldigt nöjd med systemet de hade när det gällde sina omonterade stämplar. De hade stämplat upp varje stämpel och satt i en plastficka och där bakom fanns de omonterade stämplarna så det var lätt att hitta vad man söktet.

Det blev ett snabbt avklarat besök där för att få så mycket tid som möjligt på Magnolia. Där inhandlades en husmus stämpel, några texter, söta figurer, ett gäng med cardstock och en rosknopps die till min QK.

Lyckas inte lägga in bilden jag tagit på alla inköpen, men den kommer när det fungerar igen!

När jag kom hem hann jag knappt innanför dörren förrän min lillebror med fru och hund kom på besök. De hade bestämt med sambon att det var fotboll på vår uteplats och grillning som gällde. Jag och sambon är inte särskilt intresserad av fotboll, men jag satt och såg hela Sverigen match och även matchen mellan Elfenbenskusten och Argentina. Sambon skötte grillningen och vattnade trädgårdslandet, men hann även med att se lite fotboll oxå. Riktigt trist att inte Sverige lyckades vinna matchen!

Ha en skön vecka allihop! Själv har jag en fullspäckad vecka framför mig med möten på jobbet måndag och torsdag, till en kompis som fyllt år på tisdag och fira min födelsedag på onsdag. Däremot ska jag vara ledig på fredag på min födelsedag och det ska bli så skönt! På fredag kväll ska även min lillebror cykla vätterrundan så jag önskar honom stort lycka till.

3 kommentarer:

Cia sa...

Vilken härlig dag ni hade på shoppingrundan, synd jag inte kunde vara med men nästa gång så!

Kram

Jaana sa...

Kram på dig, Annika !

Stamparina sa...

Jag hade också VÄLDIGT trevlig på vår pysselträff i Borås! Jag hoppas också att vi kan träffas snart igen och pyssla och ha lite mysigt tillsammans igen.
KRAM

Related Posts with Thumbnails