21 juni 2006

Lite pyssel har det blivit

Idag var första dagen på länge som jag har lyckats åstadkomma något pyssel. Har gjort de två halsbanden som jag pratat om. Det svarta ska mamma få och det rosa kommer dyka upp hemma hos en kär pysselvän efter helgen. Nu ska de bara paketeras lite fint.

Fotot är inte det bästa, men det är ingen bra dag att fota på då det är alldeles grått och trist ute.

Har även hunnit att montera lite stämplar idag och ska fortsätta pyssla med det framför TVn en stund. Så imorgon hoppas jag att jag ska ha inspiration till att göra några kort eller ATC.

Ikväll har jag äntligen fått min käre storebror till att hjälpa mig att fixa med datorerna. Nu kan jag äntligen läsa mail både på den bärbara och den stationära. Nu får det gärna bli fint väder igen så jag kan sitta på uteplatsen och pyssla och maila på samma gång. Det är så härligt!

Har varit hemma från jobbet idag för att få gallan att lugna ner sig ordentligt och idag känns det mycket bättre. Imorgon har jag en schemaledig dag och jag hoppas som sagt att ha inspiration att pyssla hela dagen. Ni får gärna hålla tummarna för att det blir så!

Nu ska jag iväg och inventera frysen och se vad som behöver inhandlas till midsommaraftonens grillning. Lunch blir det hos mamma och pappa i sommarstugan då vi ska fira mammas födelsedag. På kvällen ska vi vara här hemma och grilla tillsammans med mina bröder, svägerska och våra två bästa vänner. Hoppas på fint väder och en riktigt härlig midsommar!

kram Annika

8 kommentarer:

Cina sa...

men Annika är det rosa halsbandet det du gjort åt mig ?? Det är UNDERBART gumman!!!!! PRECIS så som jag hade tänkt mig *jätteglad*
Men det svarta är jättesnyggt också - kan bero på att jag gillar svart också *fniss* Din mamma kan vara glad som får så många snygga halsband av dig !
Åhh nu kommer jag att längta i massor :))
Maila mig om priset gumman!!
*KRAM*

Annika sa...

Kul att du gillade det! Perfekt pyssel framför TVn. Skickar det i helgen så du har det på måndag.

Mamma har länge önskat sig ett i svart, så nu får hon äntligen ett.

kram Annika

Paula sa...

Men vilka fina halsband. Jag blir alldeles sjuk!!! Så underbara, enkla, rena och fina, som allt annat du gör. Du är bäst!

Kram
Paula

Stamparina sa...

JÄTTEFINA halsband, önskar att jag hade inspiration till att göra sånt, men jag är heller inte så duktig som du! KRAM /Carina

netha sa...

Så fina, så avundsjuk jag blir, jag vill med kunna detta, fast jag använder inga smycken, men de verkar roligt att göra.
Kramis på dig och jag hoppas att Du får en härlig midsommar.
Kramis netha

Cia sa...

Kikar in för att önska dig och familjen en riktigt fin midsommarhelg!

Underbara smycken du gjort också!
Kram Cia

Lotta sa...

Trevlig Midsommar Annika!

Snygga halsband - din mamma börjar bli bortskämd nu...

Kram L8

Annika sa...

Vad gulliga ni är allihop!

Tror att med tanke på den kreativitet ni alla besitter skulle ni oxå kunna göra fina halsband.

kram Annika

Related Posts with Thumbnails