08 juli 2006

Semestertider

Nu har jag arbetat färdigt och har fuskstartat semestern med en flexledig dag. Det är så skönt att äntligen ha semester! Jag har ju gått i väntans tider, alltså på att bli faster. Det var beräknat till den 7/7 och mycket riktigt så föddes en liten tös 00.30 den beräknade dagen. Hon var 48 cm lång och vägde 3200. Något namn har jag inte att bjuda på i dagsläget, men det kommer.

Har inte pysslat något alls den senaste tiden, det har varit för varmt. Men nu har jag ju kniven på strupen för det klart att jag måste göra ett kort till de nyblivna föräldrarna, ska se vad jag kan hitta på.

Håller på och surfar runt i butiker som säljer pärlor, för jag har sådan lust att göra fler halsband. Har ju än så länge inte gjort något till mig själv, så det får jag ta tag i. Har så svårt att bestämma vad jag vill att det ska gå i för färg, så det lär nog bli mer än ett... *fniss*

Nu ska jag gå och väcka sambon som fortfarande sover eftersom han arbetade som ordningsvakt i går kväll/natt. Han ska få lite nybryggt kaffe så att han vaknar till lite.

kram Annika

2 kommentarer:

netha sa...

Grattis till både semester och att ha blivit faster, så kuligt.
Ja att du behöver köpa pärlor det förstår jag, för du gör så fina alster, är det svårt?
Jo, vi hade det så kuligt i Stockholm, så det är värt de lilla onda när man nu slappnar av. Det känns som jag har sprungit marathon i några dagar, alla muskler krampar.:-) Men nog har vi sett Stoclholm minsann. :-)
kram Annica

Annika sa...

Tack för gratulationerna!

Det är inte alls svårt att göra halsband netha, tror att du skulle klara det galant oxå. Det svåra tyccker jag kan vara att matcha ihop olika färger, men det är ju du otroligt bra på!

kram Annika

Related Posts with Thumbnails