17 juli 2006

Sköna semester


Det är så härligt med semester, att ta dagen som den kommer och inte behöva stressa eller lägga sig tidigt.

Igår var vi sociala och var först hos svärföräldrarna och fikade på förmiddagen och efter det åkte vi till mina föräldrar i sommarstugan. Där blev vi kvar och åkte inte hem förrän på kvällen. Vi satt under partytältet i skuggan och njöt av sommaren och pratade och hade jättetrevligt. Essie älskar att bada så naturligtvis tog vi en tur ner till den lilla gölen och lät henne simma efter tennisbollen och jaga skräddare. Lägger in en bild på Essie från förra året, då hon var snabbt uppe i sätet i husbilen jag skulle fota åt pappa då han skulle sälja den.

Idag har vi hunnit med en hel del, vi har tvättat och hängt tvätten på tork ute, Patrick bakade lite bröd och bullar och jag har suttit i solen och börjat läsa en ny bok. Har läst ut Mias hemlighet, fortsättningen på Gömda och Asyl och har nu börjat läsa Isprinsessan av Camilla Läckberg. Det är så härligt att sitta eller ligga i solen och läsa.

Så ikväll var lillebror med familj här och åt nybakat bröd och drack te till kvällsmat! Fick höra Freja riktigt arg idag, men efter ett tag så lugnade hon ner sig och låg och filosoferade lite i min famn för att på nytt börja skrika lite och sedan somna av utmattning. Mysigt är det i alla fall att vara faster!!!

Imorgon ska Patrick iväg och snickra lite på lillebrors garage, men jag hoppas få inspiration att pyssla lite imorgon på dagen. På kvällen ska vi iväg till Petra och Patrik och dera söta barn Maja och Erik. Vet att Petra har hittat hit till min blogg, välkommen gumman! *viskar* Jag hoppas att kunna pyssla fram ett litet kort att ge dem!

kram Annika

2 kommentarer:

Cina sa...

Oh din snälla och omtänksamma Sambo bakar också !!! Snälla säg något om att han iaf har något negativt - annars måste han vara DEN perfekta Sambon *fnissar*
Tyckte det lät väldigt härligt och hemtrevligt att du läser bok och han bakar *suckar avundsjukt*
*kram på dig Faster* :)

Annika sa...

*fniss* han har ett stort minus och det är att han ofta gör saker SEN och ofta glömmer han bort det. Han har liksom två lägen, SEN eller NU. När det är NU så betyder det helst igår.

Han bakar gärna bröd, men inte kakor eller bullar, idag var ett undantag. Han tyckte inte hans bullar blev så goda så nästa gång får jag baka ut dem efter att han gjort degen.

kram Annika

Related Posts with Thumbnails