19 augusti 2006

Ett par kort

Idag har jag fruktansvärt ont av min galla och dessutom mens. Så jag är inte på något strålande humör direkt. Skickade iväg sambon till svärföräldrarna en stund och passade då på att pyssla lite. Nu har han åkt iväg för att jobba, så snart ska jag gå och sätta mig i TV-soffan och ha det riktigt lugnt och skönt.

Det här kortet började jag på häromdagen när vi hade pysselträff och idag har jag gjort det (nästan helt) färdigt. Det är gjort till en utmaning som Linda Muhren hade på sin blogg häromdagen, här är hennes kort. Ni som ännu inte upptäckt hennes blogg, kolla in den!

Kortet jag har gjort är tänkt till en kille som fyller 40 år i slutet på september, det är inte lätt att göra kort till killar och jag har flera som måste göras. På något oförklarligt sätt tycker jag att det blir lite manligt i gråskala. Har tänkt att knyta ett snöre mellan bradsen, men vet inte om jag ska hänga i någon dekoration än eller inte. Vad tycker ni?!

Fick även användning av min nya dymo som kära sambon var och inhandlade på Clas Ohlson häromdagen, det blev junior varianten och det har länge stått på min önskelista! Lite roligt var det att min kära kompis Petra som precis börjat med scrapbooking mailade mig precis samma kväll som jag fått min och undrade om det fanns någon gammal dymo på jobbet. Det hade jag ju undersökt och det gjorde det inte, men nu har hon varit och inhandlat en hon oxå.

Kram Annika

8 kommentarer:

Poohtra sa...

Ååååh, vilka FINA kort ! Du har så bra ideer och sånt tålamod ! Själv ska jag försöka scrappa lite, men saknar ditt alfabet.....Får kanske bli delägare ??
Många Kramar och hoppas att du mår bättre nu !

Cina sa...

Jättefint kort och kul med kort som inte alltid är pastelliga eller klatchigt färgglada. Jag hade definitivt satt ett band eller snöre. Blir sånt fint djup i kortet med sådana dekorationer.

Önskar verkligen att din plåga snart får ett slut !!!!
*KRAM*

Cia sa...

Jättefint kort, snyggt med gråskala.
jag har också den Dymon och är jätteglad över den!

Hoppas verkligen du snart får må bättre.
Kram Cia

muhren sa...

Underbart kort du har gjort, och kul att du ville vara med i min utmaning...jag hade knytit något rep/tråd/floss, för att ta upp den manliga tråden ;-)

Linda

Jaana sa...

Ursnyggt, helt enkelt ! Jag gillar verkligen din stil, Annika !

Kramis !

emso sa...

Det blev jättebra kortet!!

Lina sa...

Tja A!! TAck för dina mail, har haft besök av min vän MAria och hennes son Fabian 1 år, så helgen har varit allt utom lugn....men nu hade jag lite tid över... Skrattade gott åt att du tyckte att det var manligt med det gråskaliga kortet, det var det jag gillade, du vet inte så kitchigt, passar mig perfekt;-)

Hoppas magen känns bättre, vi hörs ang Hällevik!!!

Kram och häslsa P!!
Lina och en växnade Blondie

netha sa...

Så fint det blev Annica, urfint. Junior dymon är ju kanon, jag köpte en i helgen jag med till både mig och dottra. :-)
kramis

Related Posts with Thumbnails