13 augusti 2006

Äntligen!!!


Nu har jag äntligen pysslat lite igen och det känns så kul att ha kommit igång igen. Inte blev det något mästerverk direkt, men är nöjd ändå.

Häromdagen var jag och fikade med Lina och Jessica och vi hade en härlig stund. Varför träffas vi inte oftare?! Efteråt så fick jag skjuts hem av Jessica som följde med in och kolla lite på mina stämplar. Passade oxå på att lura på henne en massa roliga adresser till webshopar! Så nu ska hon shoppa papper, stämplar och så försöker jag lura in henne djupare i stämpelträsket då jag tyckte att hon skulle köpa sig en vattenfast stämpeldyna. Tror att det öppnar sig en helt ny värld då hon kan färglägga sina motiv oxå. Eller vad säger ni andra?!

Så nu har jag, Jessica och Petra bestämt att vi måste träffas och göra lite kort någon dag, det blir hemma hos mig då jag har mest grejer. *fniss* beror det på att jag shoppat loss?!

Idag har jag äntligen monterat ihop min mappvagn och sorterat papper. Får fota den i morgon när det är lite ljusare så ska ni få se... Dessutom köpte jag några nya burkar på IKEA när jag var där sist. Det är magneter på baksidan och jag har tänkt att ha dem på en magnetlist, men tills den kommer upp så sitter de fast på mappvagnen. Måste se till att komma iväg till IKEA igen och köpa nya.

KRAM på er alla goingar
Annika

5 kommentarer:

Lindzi sa...

Jättegulligt kort. Gillar hjärtbladen. Tack för dina rara ord i min blogg.

Cia sa...

Jättefint kort. Lite fuskigt att du har så nära till IKEA fast jag kan ju trösta mig med att det kan bli dyrt om man bor närma som du :-)

Kram Cia

Gunvor sa...

Vilket fint kort! Jag gillar upplägget skarpt, liksom färgerna.

Kram, Gunvor

Annika sa...

Kortet är jättefint!! Kul att du lyckas locka med några kompisar i pysselträsket! *s*

Kramis!

Poohtra sa...

Vilket fint kort !! Jag har också tänkt att försöka få med lite knappar, men har inte fattar hur... DU är så påhittig !!
Vi ses snart och då ska vi pyssla !!
Kram Petris

Related Posts with Thumbnails