09 augusti 2006

Vardag igen

Så var man då tillbaka på arbetet, första arbetsdagen var i måndags. Konstigt nog så känns det helt ok. Har avslutat med den förra gruppen som alla börjar förskoleklass på onsdag och nu börjar vi om med 2-3 åringar. Har haft två inskolningar denna veckan och det har gått riktigt bra!

Som många av er vet så arbetar jag inte på den mest fantastiska arbetsplats, men har förmånen att ha en duktig kollega att arbeta närmast och dessutom finns ett par till som räddar mina dagar. Jag pratade med underbara vän och arbetskamrat Jessica idag som har semester den här veckan och hon upplyste mig om att det lät som jag mår riktigt bra, bättre än på mycket länge. När jag tänkte efter så gör jag nog faktiskt det! Visst har jag ont av gallan, men det psykiska som har gjort att jag varit så lättirriterad, nedstämd och asocial har vänt. Tack vännen för att du uppmärksammade mig på detta. Kul att även du hittat hit till min blogg Jessica.

Ett av barnen i den gamla barngruppen åkte till södra Libanon i början av juni och skulle vara borta till augusti. Ni kan ju tänka er att en och annan tanke har gått till den här familjen under oroligheterna. I måndags så gick jag och min kollega Anna dit för att få ett papper påskrivet inför skolstarten och för att kolla att allt är bra med dem. Det är så overkligt och det är svårt att förstå vad de har varit med om även om man ser bilder på TV. Kändes ändå väldigt bra att ha varit där, och jag kan säga att det var mycket uppskattat! Hoppas nu att de kan komma till en överenskommelse om vapenvila och fred snart.

Ta inget för givet och var rädda om varandra!!!
kram Annika

5 kommentarer:

Petra sa...

Ville bara skicka några kramar från Mig till Dig !!
Ha det så bra och tack för att du är min vän !!!

Stamparina sa...

Jag sänder en tanke till barnet i Libanon! Förstår att det känns både oroligt och olustigt. Så skönt att höra att du mår bättre nu Annika, snart ska du se att dina problem är borta för alltid. KRAM

Cina sa...

Ingen är GLADARE än jag att du mår bra vännen min!!! Ett stort tecken på det är tex din klippning, mår psyket bra så vill kroppen må bra och själv vill man känna sig fin.
Och du är FIN gumman!!!
*kramar varmt om*

Cina sa...

*vill tillägga* Tack min vän för att du är så snäll, omtänksam och engagerad. Du har gett mig så mycket kraft och hopp! *kramar om igen*

Annika sa...

Åh vad jag blir glad. Ni är underbara!!!

kram Annika

Related Posts with Thumbnails