27 augusti 2006

Rensar och röjer

Har varit så dålig på att uppdatera bloggen ett tag nu och det beror på att jag har haft problem med att komma in och få posta inlägg. Nu hoppas jag att det fungerar igen!

Det blir inte mycket pysslat här hemma just nu, men jag och sambon har däremot bestämt att jag ska byta rum för mitt pysselrum. Från ett stort till ett lite mindre och jag tror att det kommer bli riktigt bra när det väl är färdigt. Har börjat att rensa och slänga en massa som jag inte använder. Tror att jag blivit inspirerad av er kära pysselvänner och då särskilt ML. TACK!!!

Nu ska vi börja riva ner den gamla tapeten i det som ska komma att bli mitt pysselrum och så ska vi måla på väven som är underst. Svårt att välja färg, någon som har något bra tips?! Nej Cina, det går INTE med rååsa... *fniss*

Apropå min kära pysselvän Cina, så vill jag informera om att hon startat en liten webshop där hon säljer omonterade stämplar. Det är helt klart värt att gå in i hennes lilla shop dreamcatched och kolla in de underbara stämplarna från cherry pie.

ha det gott i regnrusket
kram Annika

5 kommentarer:

Annika sa...

Du kan inte ta mitt pysselrum när du ändå håller på och rensar...? ;-) Där är det kaaaaoooosss.... *s* Mitt färgtips till nya rummet är att du tar en neutral färg som går att komplettera med många olika färger. Då har du omväxlingsmöjligheter när du ska köpa gardiner och annat till. Kramis!

Cina sa...

Ska du ha mindre pysselrum?? Är det Patrick som vill att du ska shoppa mindre nu eller? *fniss*
Ta foto nu så vi får följa arbetet med spänning!! Och vadå - RÅÅÅÅSA är en utmärkt färg i ett pysselrum !!! :)

Tack snälla vännen min för dina fina ord om min shop. Hade du varit här hade du fått en megasuperSTOR kram !!!
*kramar om*

Stamparina sa...

... andra sidan så kan ett nytt pysselrum skapa mer inspiration, i alla fall kan jag känna det när jag gjort om och donat :-)
Kram

Majsan sa...

Hej !
Är det nåt pyssel som jag kan använda. Tyckte mkt om det fina pappret med hjärtan på som jag fick hos dig.
Mamma vill visst ha sitt ifred....

Kramar från Maja - bus.

Koy sa...

Klart det kan var ROSA ! Fråga bara min dotter Therese *s* Hon har riktigt ROSA rum hon ;-)
Rosa väggar med lila säng mm
Så vill du inte ha ROSA, ta då BLÅTT ! :D

Kram Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails