30 augusti 2006

Hemma sjuk

Är hemma sjuk, feber, förkyld och ont av gallan. Känns ändå som att det är på väg åt rätt håll. Hoppas verkligen att jag är frisk tills på lördag då jag ska åka till Göteborg och nordiska stämpel och scrapmässan tillsammans med Jessica och Petra.

Lite pyssel har det blivit när jag varit hemma, har en del hemlisar på G, så jag har ännu inget att visa. Dessutom har jag monterat en hel hög med stämplar som jag hade liggandes. Så nu hoppas jag att jag ska få inspiration till att göra en hög med kort, finns många där ute i vårt avlånga land som skulle behöva lite post i brevlådan.

Igår var jag och tog prover tills jag ska på återbesök om gallan nästa vecka. De har så svårt att få blod ur mina armar, kärlen går så djupt, så de får sticka mig i handen istället och nu är jag alldeles öm och blå. Gillar inte alls att bli stucken, men jag blundade hårt och då gick det bra.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se om jag inte hittar någon bra film att se på. Det passar bra i det här hemska vädret, regnet öser ner!

Ha det riktigt gott kram Annika

5 kommentarer:

Angela sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Det kommer nog inte bli att vi lägger ut någon bild på alla stämplarna innan mässan, men väl på mässan kommer vi ha en hylla med bara nya stämplarna tydligt skyltad! ;)

Hoppas du kryar på dig tills på lördag!

Petra sa...

Krya på dig vännen !
Du MÅSTE ju bara bli pigg tills på lördag !
Kramar i masssssssssssssssor !

Koy sa...

Hoppas du kryar på dig tills på Lördag! Så gärna skulle jag vilja åka dit med. Men jag får nöja mig med Mässan i Karlstad i Oktober.

Hoppas vi får se dina fina hemlisar snart :-)

Stamparina sa...

Krya på dig vännen!!! Hemlisar, visst är det spännande med dessa! :-)
KRAM Carina

Cia sa...

Massor av krya-på-dig kramar!!

Cia

Related Posts with Thumbnails