01 september 2006

Hemlisar

Åh vad jag tycker att det är roligt att ha hemlisar! På creativepaper listan så har jag en kär vän som nyligen öppnat sin webshop Dreamcatched och detta höll hon hemligt för oss bra länge. Nu som lite hämnd var vi många som ville överraska och önska henne stort lycka till med shopen.

Eftersom hon än så länge säljer mest cherry pie stämplar så var temat körsbär och jag valde att använd några cherry pie stämplar.

Imorgon bär det av på stämpel och scrapmässa i Göteborg och det ska bli så roligt! Ska åka med Jessica och Petra och det är så mysigt. Frågan är bara hur tom plånboken kommer att bli?! Dessutom så hoppas jag träffa några mysiga nätvänner och kramas och prata lite. Får se om jag kan uppdatera bloggen lite imorgon eller övermorgon med mina fynd!
Nu ska jag gå och lägga mig och se på TV en stund och sedan ska jag sova gott och drömma om alla fynd jag ska göra imorgon!
kram Annika

4 kommentarer:

netha sa...

Jättefina, varma och mjuka Alster, urfina. Jag tror det är någon som gjort lite bakgrundspapper. :-) Snyggt.
Japp imorgon skall vi kramas och tjöta lite.
Kramis n

Annika sa...

Underbara kort Annika!

Stamparina sa...

Jättefina ATC och kort! och verkligen proffsiga bakgrunder.
KRAM

Cina sa...

Och ingen är gladare än jag att få äran och glädjen att få dessa underbara kort och ATC i min brevlåda. TACK hjärtat - dom är UNDERBARA !!!!
*kramar om och önskar lycka till imorgon*

Related Posts with Thumbnails