04 januari 2007

Lite om mycket eller mycket om lite...

Det nya året är här och jag njuter av att vara ledig från jobbet denna veckan. Gör det jag känner för och kopplar av. Läser, ser på film, promenerar (när det inte ösregnar) och pysslar. Häromdagen gjorde jag mig ett nytt halsband, ett nytt kort och idag har jag gjort en ATC och ett till kort.

Tyvärr har min scanner lagt av så jag får fotografera korten, ATCn gör sig absolut inte fotograferad så jag får hoppas att mottagaren kan scanna den åt mig. Tyvärr verkar det inte lätt att få tag på en vanlig enkel scanner i Jönköping utan jag har fått beställa en och det är bara att hålla tummarna att det går fort.

Den underbara stämpeln kommer från min vän Cinas shop Dreamcatched och igår kom det leverans på ännu fler ljuvliga stämplar.

Kort till en av mina pysselvänner som fyllt år. Trodde att kortet kommit fram, men det visade sig att hela kuvertet var massakerat och kom i retur hem till mig idag. Allt det övriga var bara att slänga, kortet däremot var oskadat. Nu är det postat igen!

Ett kort där jag använt min nya QK die och så har jag invigt mina nya simply ribbon stämplar som jag köpt hos Scrapaddicted. Setet kommer från Paper salon och heter simply ribbon. Får väl se var detta kortet hamnar någonstans.
Igår var min bror med familj på besök och Freja som nu hunnit bli ett halvår var på sitt allra bästa humör. Tänk vad fort tiden går när man ser de små liven!

Det är tur att man har sina glädjeämnen för det här vädret gör mig alldeles deprimerad. Jag längtar något alldeles sanslöst efter att det ska bli kallt och komma SNÖ! Då blir det ljusare, roligare och bara så himla mysigt...

ha det gott och var rädda om er
Kram Annika

6 kommentarer:

Annika sa...

Så fina kort! Kul med lite annorlunda stämplar! Kramis!

annmari sa...

Snygga kort. Även jag väntar på snö fast de talar om att våren är på väg. Men en kall snöig vecka måste vi få ialla fall tycker jag

kram am

netha sa...

Härligt att läsa om att du njuter och tar dagen som den kommer, precis så skall man ju göra.
Och vilka fina kort du fått till.
Ja jag längtar efter lite vit go snö samt en massa kyla.
Kramis

Åsa/asamia sa...

Vilka fina kort du har gjort!

Lotta sa...

SNÖ vill jag också ha - och kallt och friskt i luften. *suck*

Vilken tur att kortet höll även om resten blev förstört. Förstår att motagaren blev glad för det var super fint.

Kram L8

Diana sa...

Fina Kort! Alltid kul att titta runt och finna nya idéer.

Related Posts with Thumbnails