18 maj 2007

Nu händer det grejer minsann...

Det är så himla roligt att vi äntligen har kommit igång med renoveringen av vårt badrum. Nu är allt utrivet och står redo för att börja göras i ordning på måndag då hantverkarna kommer. Innan dess ska vi hinna måla taket och en liten garderob därinne. Badrummet är inte stort, ca 5 kvm, men det ska i alla fall rymma ett hörnbubbelbadkar modell mindre. Jag längtar sååå efter att kunna bada igen! Färgskalan (eller bristen på) kommer att gå i vitt/mörkgrå/svart. Hoppas och tror att det blir toppensnyggt!

Eftersom vi har hantverkare som fixar det mesta i badrummet, förutom rivning och lite målning, så har vi även tagit tag i tomten på nersidan. Där river vi upp häck, tar bort träd och buskar, river gamla utedäcket, gör om gången, tar bort en rabatt... Tanken är att det ska bli en bredare gång, ett nytt utedäck med lixom ett inbyggt växthus i. Tror att det blir bra när det är färdigt och det är tur man har en sambo som tycker det är terapi att fixa.
När det gäller sjuklingarna i familjen så är mamma på bättringsvägen nu, även om det fortfarande gör ont. Svärmor däremot är läget desto värre. Nu har det visat sig att såret är infekterat och att skruvarna de opererat in trasar sönder benet. Det är bara att bita ihop och tur är väl att hon är som hon är, envis som tusan. Det är ändå väldigt tungt och det känns så attans orättvist!

Pysselterapi är för mig det bästa sättet att koppla av och fokusera och tänka på annat. Så skönt att få gå ner i hobbyrummet och försvinna bort i ett par timmar eller bara få rensa tankarna för en stund. Har köpt mig en underbar leksak, nämligen en fiskars shapecutter med tillhörande mallar. Så nu gör jag cirklar, ovaler, fyrkanter, bårder och annat och det är sååå enkelt och passande för mig som vill att det ska gå snabbt och smidigt.

Visar upp några kort jag gjort den senaste tiden. Har gjort några som jag skickat till kort i fokus så dem får ni hålla utkik efter där.

Var rädda om er och pyssla lugnt!
kram Annika


8 kommentarer:

Annika sa...

Så fina kort! Och ett av dem finns hemma hos mig! Tack! Så ledsamt med svärmor. Hopppas att det fixar sig! Kramis!

poohtra sa...

NU händer det grejer ! Underbart söta kort !! Gillar verkligen de söta hjärtbårderna du gör som en ram...kanske "liftar" lite ??
Har tänkt mkt på dig och dina nära...Håller tummarna för svärmor !
Kram!

Karabara sa...

Jätte fina kort!
Tycker att min julklapp från barnen var helt underbar. Det var oxå en shapecutter och jag är supernöjd med den!
Så den kommer du att få mycket användning av.
Kram Karin

Lotta sa...

Vad kul att ni kommit i gång med badrummet. Själv är jag så glad för att vi gjorde i ordning vårat i höstas (mest glad är jag iof för att renoveringen är klar :-))

Så många fina kort du gjort. Tycker om att du kommit igång med pysslandet igen - har saknat din bloggaktivitet.

Kram

"Witch" sa...

hmm undrar varför min kommentar inte kom med förra gången!?!
Hur som helst är det UNDERBART att se att du pysslar igen!! Och korten är såå fiina gumman!!!
Favorit? Tja det var svårt - men jag tror det blir Tilda-med-rosen-kortet. Det är så FINT !
Sköt om dig och hälsa din rara Sambo från fd VD:n ;)
*kramar om*

Åsa/asamia sa...

Vilka söta kort!

Ninni sa...

Hej, Ninni kallas jag! Fiiina kort du gör! Jag ser att du bor i Jönköping och tyckte det var ju nära mig!! Jag finns i Hjo nämelijen! Kanske kan ses på scrapträff nån gång, vem vet? Min blogg kan du kika in på om du har lust! Ha´re!
http://ninnisplace.blogspot.com/

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

Related Posts with Thumbnails