30 maj 2007

Renovering

Nu börjar badrummet att likna något, kaklet ä uppe på väggarna och det blir såå snyggt! Ska se om jag inte kan fota lite så ni får se!

Utomhus så börjar man skönja hur resultatet kommer bli, nu väntar vi på att få hem markstenen och virket vilket förhoppningsvis kommer i morgon. Så till helgen blir det bygga av!

När det gäller sjuklingarna i familjen har det inte blivit någon förändring varken med mamma eller svärmor. Mamma har fortfarande jätteont och är trött och matt. Svärmor har fått en infektion i såret, men nu är skruvarna uttagna och vi väntar på att infektionen ska ge med sig innan de opererar in nya. Som om inte detta räckte så visar det sig att pappa behöver genomgå en operation till, de har hittat en cysta på tarmarna som oavsett om den är godartad eller inte måste tas bort. Slutpratat om elände!

Vet inte om ni är medvetna om att vissa pysselbutiker har bloggar, Inkywings har en och där hade man möjlighet att vinna en uppsättning av hennes nya clearstamps häromdagen. Gissa vem som hade turen och vann?! *skuttar runt* JAAAG!!! Det är så himla roligt och jag ser med spänning fram emot att få hem dem och kunna leka lite.

kram Annika
12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Kul att få vinna lite mitt i allt annat. Vilka otroligt fina kort du gör, är så avis... Mina blir inte alls lika fina. Börjar fundera på om inte jag med ska börja göra fyrkantiga - kvadratiska, menar jag... hihihi!
Tack än en gång för hjälpen med schemat. Peter tackade, så får vi se vad som händer.
Många kramar J

Laila sa...

Men va kul med lite roligt i allt det svåra...
Å så vill jag se fina alster sen med dom nya stämplarna. ;-)
Tänker på dig!

"Witch" sa...

Älskar dina fina kort gumman!
Och miljoner grattis till dig, jag blev lika glad som du över att du vann :) Vet ju hur kul det är med vinst *hihi*
Hoppas nu renoveringen går bra och att era mammor och din pappa snart får må bättre!
*kramar hårt om*

Åsa/asamia sa...

Vilka fina kort!
Kul med renovering, det skulle behövas här med - men plånboken känns alltid så tom när jag tänker "rusta badrum"....suck. Jag köper scrapgrejer istället *fniss*

Gunilla/nilla sa...

Grattis till vinsten.
Vilka kanonfina saker du har gjort på din blogg.
Hit kommer man gärna igen!!

Landstoken sa...

Oj, vad mycket fint härinne fanns. Kul att du lämnade ett avtryck i min blogg så jag hittade hit igen :)
Jag kommer tillbaks såklart
/Helena

Therese sa...

Du gör jättefina kort!
Håller tummarna hårt för att din mamma och svärmor snart är helt friska.
Kram Therese

Miapuh sa...

Tjenare!
Men wow vad fina saker du gjort :D

kramis

krumeluran sa...

Hej!
Men HJÄLP! Så fina kort du gör! Inte behöver du min hjälp när du är så duktig själv ;)
Men självklart ger jag ett tips eller två om du vill göra album-inte för att jag är något proffs, men lite kan jag ju tipsa om iallafall :) Det är bara att höra av dig om du undrar över något.

Ha det gott!

Katarina

Lena sa...

Tack för titten i min blogg. Du får gärna beställa det jag virkat, dom är så himla söta, måste jag själv få säga :D I kolumnen till höger på min sida finns kategorier, där ma nkan välja bla virkning. Då får du se de virkade bilder jag laggt upp. Har inte hunnit lägga upp allt än. Kika gärna in igen lite senare, har precis avslutat en liten apa med kjol :D Har tittat runt lite i din blogg, du har verkligen gjort jättesöta kort. Jag är ganska ny i scrap-världen så jag får inspirationer överallt, å här var mycket fint!

joggemia sa...

Vad kul att du varit i min blogg och lämnat ett avtryck! Tack för din fina kommentar också! Du gör mycket fina kort.....finns mycket inspiration här.

Kram Mia

cattis sa...

Tack för kommentaren i min blogg!! =) det var många fina kort här inne och Grattis till vinsten!!! Vad roligt!

Related Posts with Thumbnails