18 augusti 2007

en stämplad almanacka och ett kort

Nu är den första veckan avklarad, den kändes låååång, men på något sätt gick det fort ändå. En skön vecka med få barn då vi har hunnit planera, fixa lite nytt och greja i ordning en hel del.

Igår kväll gjorde jag ett litet kort med inspiration av ett fint kort Jaana gjorde på onlinehelgen. Tack snälla för all inspiration jag fick då.

Tycker så mycket om mina te och kaffestämplar, men använder dem alldeles för sällan och jag har många olika.
Förra läsåret var jag så dålig på att skriva upp saker, är ju så van vid att jag kommer ihåg och har allt i huvudet. Har sedan jag var riktigt nere och på väg in i väggen (tack och lov så hann jag stanna en bra bit ifrån) kännt att jag tappat greppet om papper, kom ihåg och mitt minne är allt annat än bra. Härligt med goda vänner som peppar och som talar om hur man ska hantera saker och jag jobbar mycket med att sätta gränser och bara skaka av mig saker då alla strider inte är mina att ta.

Hur som helst så har jag i år inhandlat en liten almanacka (11x15 cm) som man alltid kan ha med sig och där skriva upp allt som jag behöver komma ihåg. Det bästa med den jag köpte (förutom att den var superbillig, 34,50) var att jag kunde byta ut fram och baksidan och lixom göra min egen. I morse vaknade jag tidigt och Patrick sov så gott så jag tänkte att han får sova och istället gick jag ner och stämplade loss på min almanacka och här ser ni resultatet. Det är framsidan, baksidan och en bild på hur den ser ut ihopslagen.

Jag är riktigt nöjd med min färgglada almanacka och den känns som jag! Nu är bara frågan om jag kan bli bra på att använda den oxå, för visst vore det synd att låta en så här GLAD almanacka bli liggandes?!

Det jag använt till almanackan är olika clearstamps och det är så behändigt att använda då man ser var man stämplar.

kram Annika2 kommentarer:

Anonym sa...

Mysig och personlig kalender !!
Man bli GLAD av den !
Kram Petra

Hemma på landet sa...

Tack, vännen!

Här var det mysigt och fint.

Jag säljer hjärtan till butik och privat.:-)

Kramis

Related Posts with Thumbnails