05 augusti 2007

Semestertider

Jag har nu haft 3 av mina 4 semesterveckor och jag har insett att något som jag inte riktigt hinner med/tar mig tid för är tid i mitt pysselrum och att sitta framför datorn. Så ni som brukar kolla in i min blogg får ha tålamod med mig, förhoppningsvis blir jag bättre på att uppdatera när semestern är slut och vardagen är tillbaka.

I år har väl vädret inte varit det bästa, men den veckan vi var på Öland hade vi faktiskt riktigt fint väder, även om det kanske inte var direkt badväder. Solen sken och vi behövde inte gå i långbyxor och långärmat i alla fall. Annars har vi hunnit med att fixa lite här hemma, snickra hos lillebror, umgås med familj och vänner och så har det blivit lite småutflykter. Imorgon åker jag och Patrick till Karlskrona för att komma bort och koppla av några dagar till, vi är hemma igen på onsdag. Två nätter på hotell är aldrig fel och jag hoppas att vädret är fint så att man kan få lite sol oxå.

Patrick har återigen haft ont i ryggen på sin ledighet, var nästintill sängliggandes ett tag och då kom han fram till att han faktiskt gillar TV-serien House. Så nu har vi avverkat hela första säsongen och halva andra. För er som missat den serien så tycker jag att ni ska ta och kolla in den för ni har missat något! Ett gäng med böcker har jag oxå hunnit avverka och nu håller jag på att läsa Håkan Östlunds böcker som jag lånat av en arbetskamrat. Det är mordhistorier på Gotland och jag blir så sugen på att ta mig en semestertur till Gotland någon gång!

Idag har jag påbörjat ett beställningskort till en kompis pappa som fyller 60 år. Hans stora intresse är LP-skivor så det får gå i cirkelns tecken. Håller på och klurar lite på vad jag ska ha för text på kortet, så det får jag göra färdigt en anna dag. Dessutom har jag kommit igång med mina julkort, har gjort 3 stycken idag (vet att det finns en del som förstår mig och andra som tycker jag är fullkomligt galen, men det bjuder jag på). Jag är ju galen i julen och tänkte vara ute i god tid i år så att jag hinner med allt jag vill göra!
Ha en fortsatt skön sommar!
kram Annika

6 kommentarer:

"Witch" sa...

OMG! Julkort i bloggen i augustimånad! Vojne vojne hur ska detta gå *fnissar hysteriskt*
Kram gumman, jättefina julkort!

poohtra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
poohtra sa...

Hej vännen och KUL att du hittade till min blogg !!
Jag älskade ditt bruna julkort.
Och JAG tycker du är SMART, vi brukar ju inte få så mkt gjort på våra julkortskvällar.... Kanske hinner vi ses innan dess.... ; )
Hoppas ni haft en skön mini-semester !
Hälsa mannen !
Ska vi göra tavlor nån dag ?? Kom hit!
Kram Petra

Lotta sa...

*fniss*

Kram L8

am sa...

oj har du redan börjat. Fast å andra sidan funderar jag på att börja med lite tändsticksaskar ;-)
Måste rekomendera Levande begrav, av Peter James, lyssnar på de på cd just nu. Läskig

kram am

Karabara sa...

Halloj!

Vilka otroligt vackra julkort!
Gillar verkligen snögubbarna. Så om du får tid över så vet du till vem du kan stämpla upp dem till *ler*

Kram Karin

Related Posts with Thumbnails