12 augusti 2007

Onlinehelg som avslutning på semestern!

Det är fasligt vad fort 4 veckor går när man är ledig. Visst känns det som att jag har varit ledig länge, men det hade varit skönt att vara ledig ett par veckor till. Imorgon är det dags att börja vardagen igen och som tur är har jag sovmorgon och börjar inte förrän 9. Lite roligt är det ändå att komma tillbaka och träffa barnen och de närmaste kollegorna för att höra om deras sommar.
Den här helgen är det onlinehelg på yahoolistan creativepaper där jag är med och vi har fått en massa roliga utmaningar att bita i. Fick sådan inspiration och kreativiteten har flödat. Fick en hel hög kort gjorda och det även om hela dagen igår gick åt till annat.

Så vad gjorde vi igår, jo min sambo Patrick fyller år på måndag och det firade vi igår tillsammans med familjen. Alltid lika trevligt! God mat, härligt sällskap och faktiskt så har det löst sig med färdtjänst för Patricks mamma så hon kunde komma hit och det var sååå roligt!
Här kommer onlinehelgens kort skörd, ris och ros mottages tacksamt som vanligt!
Den första utmaningen som jag fastnade för och som det dessutom blev flest kort till var "blomster". Lekte loss med en del av alla mina fina blomstämplar:

kram Annika

3 kommentarer:

poohtra sa...

Hej vännen . Vad du har varit kreativ ! Vad kul att se att samma stämplar kan se så olika ut, beroende på färg och utförande.
Ett stort Grattis till mannen också!

Kram på dig !

poohtra sa...

Ps.Min favvo �r det som det st�r KRAM p�.

"Witch" sa...

Okej jag kan väl berätta vilka mina absolut favoritkort är - jo det röda och blå längst ner. Dom är helt fantastiska och även om det kanske inte är precis som du brukar göra så är det ändå Annika-style av hög nivå :)
I love it !!!
*kram*

Related Posts with Thumbnails