02 januari 2008

Gott Nytt År!

Nu har 2007 passerat och 2008 har än så länge precis börjat. Nyårslöftet 2007 lät som såhär: "Mina tankar inför 2007 är att jag ska pyssla ännu mera, lyssna mer på mitt hjärta och ha roligt så ofta och mycket det bara går!" Dessa rader sammanfattar även mina tankar för 2008.
2007 har varit ett år med väldigt mycket känslor. Det har i mångt och mycket varit ett tufft år mycket på grund av sjukdomar i familjen. Det har gjort att jag tagit extra mycket vara på de roliga stunderna som varit. Jag minns särskilt en tur till Jessicas föräldrars sommarstuga, träffen med pysselgänget hemma hos mig, mässan i Partille och träffen hemma hos Jaana innan och Måns som föddes (alldeles för tidigt) 10 november. Till detta vill jag lägga alla stunder med brorsdottern Freja, oj vad glädje hon sprider.

Jag var inne i Paulas blogg och såg att hon listat sina favoritkort från 2007 och jag tänkte göra samma sak. 2007 har jag gjort 139 kort och här kommer mina tio favoriter helt utan inbördes ordning.

Hoppas att ni alla får ett riktigt gott 2008! Glöm inte att lämna en liten signatur så att jag vet vilka som varit här.

kram Annika

9 kommentarer:

Hem & Harmoni sa...

Hej.. kul att du hittade till min blogg! Välkommen!
Jag har kikat runt lite hos dig.. så många fina kort! Jösses... jag blir väldigt imponerad.

Ha det gott, kram Marie

Tingeltangel sa...

Tack för din kommentar på min blogg. Jättekul att du hittade den... Jag har tittat på dina fina kort och jag kan bara säga Wow! Vad duktig du är som kan skapa så mycket fint... Jag önskar dig ett härligt år 2008.

poohtra sa...

Nu har jag varit här. Så många fina óch tänkvärda ord....
Jag håller verkligen med dig att man måste ta tillvara på de stunder som man mår bra av - kanske för att kunna klara av och orka med de jobbiga ?
Jag är glad över att Du är min vän !
Kramar Petra

poohtra sa...

..jag IGEN...
DU har gjort om din överskrift ??!!
Snyggt !
Kram

Paula sa...

Snygg överskrift!!!

Och massor av fina kort. Flera av dom är mina favoriter också. Du gör så underbart fina, stilrena och glada kort som jag bara älskar!!!

Kram
Paula

Anonym sa...

Sååå många och så fina kort. Det är alltid kul att gå in och titta på dina alster. 139 kort!!! Wow jag blir imponerad. Själv har jag nog inte ens gjort hälften så många.
Kram Pia

Stamparina sa...

Alla är ju lika fina på sitt sätt så jag kan inte välja ut en favorit men måste jag så väljer både Caroline och jag Igelkotten med texten Äntligen :-)
Kram
/Carina & Caroline

J sa...

Hej vännen!
Gillar starkt ditt jordgubbskort, känns som sommar och om jag blundar kan jag känna värmen, solen och doften av jordgubbar och mjölk... Alltid något att längta efter i detta trista, gråa och blöta väder.
Vi får boka in en träff och göra lite kort och annat framöver.
KRAM J

Anonym sa...

Annika!! Det gråa kortet med JULkramar e det ÖVERLÄGSET snyggaste!!!
Kram Lina

Related Posts with Thumbnails