31 januari 2008

På väg tillbaka...

Nu börjar jag känna att jag är på väg tillbaka igen. Jag sover bättre och känner mig mycket piggare och gladare. Vill även säga tack för alla goa ord och värmande kramar jag fått! Visst är det så att allt inte är som vanligt än. Som en mycket klok vän till mig sa så tar det lika lång tid att bygga upp krafterna igen som det tog att bryta ner dem. Så det gäller att skynda långsamt!

Jag har pysslat lite enkla kort den senaste tiden, kände att jag ville ha en hel del färg och glädje. Så jag tog och gjorde åt lite av allt mönstrat papper som finns i spillbitslådan. Kanske ska det på några mer texter, men det får i så fall bli när jag vet vart korten ska. Det första rödvita kortet är till en kär vän och kollega som slutar på jobbet imorgon och som ska få en liten uppmuntran på vägen!


En utmaning skickar jag till alla er kortmakare och det blir att försöka göra åt en del av alla de spillbitar jag är säker på att ni alla har liggandes. Lämna gärna en kommentar så att jag kan kika in och se resultatet!

Ikväll har jag och sambon varit och hälsat på min svägerska och brorsdotter på 1,5 år (lillebror var inte hemma). Den lilla hönan är en sådan glädjepridare, får se till att träffa henne mera!!! Fick dessutom veta att de är här och kikar in då och då *VINKAR*.

Var rädda om er!
kram Annika

8 kommentarer:

theresias.blogg.se sa...

Å jag fick en favvis med en gång nämligen det första! Men givetvis var alla väldigt fina!
Kram Theresia.

Nattisslan sa...

jag föll också pladask för det första. :-)
Fast alla är i bästa Annika-stil, toppen !

Anonym sa...

jättefnt kort till Anna !
Kram Petra!!!

Sanna F sa...

Men vilka underbara härliga glada kort!!!!!

chruss sa...

Du, vad skönt att höra att du är på väg tillbaka - men som sagt, skynda långsamt!
MÅNGA härliga kort sedan sist!

poohtra sa...

..nu har jag gjort kort med spill. Rööööööööda kort.
Kramis.

PysselLotta sa...

Stort grattis till nya jobbet! Så fina kort, hit kommer jag gärna igen för att inhämta inpspiration!
Kram PysselLotta

am sa...

Så mycket härliga kort du gjort sedan jag var inne och kikade sist. Härligt också med ett nytt jobb. Hoppas det ska funka bra

kram am

Related Posts with Thumbnails