26 januari 2008

Sjukskriven!

Som vissa av er vet så har vi haft en hel del sjukdomar i familjen under en lång tid. Detta har gjort att jag under en lång tid valt att inte känna efter hur jag mår ordentligt. För ett litet tag sedan gick det inte längre, jag sov inte på nätterna utan låg bara och grubblade. Då går det inte att gå till arbetet som förskollärare, att vara trött, orkeslös och okoncentrerad när man har ansvar för andra fungerar helt enkelt inte.


Så i veckan kom jag äntligen iväg och träffade en kurator, det kändes skönt att få prata med någon utomstående och få reda lite i alla känslor som kommit upp till ytan. I torsdags fick jag även göra ett besök till en läkare, för jag behövde en sjukskrivning. Det gick jättebra och jag blev sjukskriven 2 veckor till och det känns skönt. Jag fick ordinerat fortsatta kuratorsamtal, långsamma och fridfulla promenader och dessutom fick jag en muntlig tillsägelse om att se de här två veckorna som en mysig ledighet. Jag ska grubbla och fundera då och då, men framförallt ska jag göra saker jag mår bra av och även få ordning på sömnen.


Så nu har jag två veckors sjukskrivning (läs härlig ledighet där jag mår bra) för att sedan kunna återgå till jobbet med härlig entusiasm igen! Om någon av er kära kollegor läser här, så saknar jag er!Nu har jag äntligen fått igång lite pyssellust igen. Det blev några härliga alla hjärtans dags kort där jag använt mig av mönstrade spillbitar. Ett par av korten är liftade, kommer dock inte ihåg var jag hittade dem, men stort tack för all inspiration jag får från er alla!!!

kram Annika

10 kommentarer:

Theresia sa...

Å vilka härliga kort! Tycker mycket om filurerna.
En stor kram till dig från mig!

Anonym sa...

Många kramar från oss till dig ! Härligt glada och sköna kort !

Kram Petra

Laila sa...

Snälla Annicka, var rädd om dig!!! En himla tur att du har en förstående doktor. Det betyder mycket!

Vilket härligt gäng med kort du fått till! Så smittande glad man vart av dom. ♥

Gunvor sa...

Sköt om dig! Och gör gärna fler fina kort och visa upp i din blogg!

Gunvor sa...

Sköt om dig! Och gör gärna fler fina kort och visa upp i din blogg!

Miapuh sa...

Tjoho!
krya på dig massor, söta rara glada kort

kramis Mia

Sanna F sa...

Oj oj oj vad jag känner igen mig i din berättelse här..... O jag är också förskollärare..
KRAM och ta hand om dig!!!
Jätte härligt och glatt kort!

Sanna F sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria Ammar sa...

Vilka söta filurkort du har gjort!
Tusen tack för din gulliga kommentar i min blogg! *jätte glad*

Kramiz
Maria

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務

Related Posts with Thumbnails