24 oktober 2009

JULpyssel

Pyssel är en härlig pysselsättning och allra bäst gillar jag just att pyssla inför julen. Min mamma liksom jag älskade julen så det blir tomt utan henne den här julen.

Jag har fått önskemål om att visa upp bilder på julpyssel jag gjort och nu har jag rotat runt lite i mina gamla fotomappar för att hitta några bilder. Hittar inte på långa vägar bilder på allt, men här kommer några.


Godispåsar, påsar med skorpor, små burkar med egengjort vaniljsocker eller hemmalet kaffe är några presenter jag gett bort genom året.




En enkel och fin krans klädd med mossa passar perfekt på min dörr till jul. Den här gjorde jag för 2 år sedan och jag gillar den så pass att jag kanske gör en snarlik till jul även i år.




Tändsticksaskar är perfekta gåbortpresenter i vintertid. En av de saker jag ofta får beställningar på. Här ser ni några olika jag gjorde förra året, både små, mellan och stora askar. Asken i cellofanpåsen med den lilla tagen det står Jan-Peter på fick min storebror ett år när jag hade sålt slut på alla julkort. Familj och vänner fick då var sin tändsticksask med en god jul hälsning på baksidan istället. Det var en mycket uppskattad present har jag fått höra!



Här är ett exempel på tomtar jag gjort och som mamma, sambon och min svägerska fått.



Julstrumpor är något som kommit starkt de senaste åren och jag har gjort ganska många. Här är den senaste jag gjorde och som jag tror att min yngsta brorsdotter Irma har fått.

Är det något sådant här ni skulle vilja beställa av mig så är det bara att maila mig på annikaskreativasida@telia.com



Idag har vi bjudit min pappa, storebror och svärfar på middag. Svärfar gav sig av för att hälsa på min svärmor på boendet där hon skall rehabiliteras efter sin (3) lårbensskada, men pappa och storebror åkte nyss hem. Det är härligt att sitta och prata och umgås, jag älskar min familj!

Hoppas att ni andra har en skön kväll.
kram Annika

5 kommentarer:

Articsisters sa...

Hej!

Jag trillar runt och insuper lite inspiration idag. Det regnar och är SUPERTRIST och så kommer jag til ldig. Jag bara njuter av alla inspirationsrika saker du gör. Blir så varm i hjärtat.

Underbara tändsticksaskar också.

Använda bloggrundans bloggrunda så du vet vart jag kommer ifrån.

Lisbet

Poohtra sa...

Hej !
JAG är en av de lyckligt lottade som faktiskt har 2 av de superfina julstrumporna !! De är så mysigt juliga...
Såna där påsar med godis är ju bara så kul, det ska jag nog fixa lite med i jul....
Sköt om dig och TACK för senast !
Kram Petra

Millan M sa...

Har varit inne o nosat runt hos dig. Himla mkt fina grejer! Tomtaran var "skitfräcka" - verkligen (o då menar jag det POSITIVT ;) )
Här kommer jag titta in igen!

E sa...

Jag va ju inne å kikade hos dig härom dan och hur kunde jag missa dom fina tändsticksaskarna och söta tomtarna då kan man undra:)Ska precis åka o köpa ett gäng askar och nu fick jag ännu mer inspiration!
Kram

Emma - inredning och annat kul sa...

Läste om dig hos Luran :) Gillar dina tändsticksaskar. Väldigt fina! Inspirerades av dig :)

Related Posts with Thumbnails