21 november 2009

♥julpyssel♥

Åh vilken underbar dag jag haft med mina fina vänner! Under en sådan här dag så pratar vi om livets allvar blandat med massor av skratt. Dessutom fixade sambon god mat, puss till dig!

Vi började dagen med det lilla kitet jag plockat ihop åt tjejerna. Kitet innehöll, 2 små tändsticksaskar, 2 mellanstora askar och ett gäng med tags. På bordet hade jag lagt fram en hel hög med spillbitspapper (både små och stora) och det var mycket uppskattat. Till och med Lina som aldrig uppskattat att pyssla utan mest njutit av att bara umgås kom igång ordentligt.

Jag får oftast väldigt lite gjort när vi sitter tillsammans, njuter mest av att bara ha det gott. Det blev en hel hög med tändsticksaskar gjorda i alla fall. Kanske kommer jag ihåg att fotografera dem imorgon, glömmer jag får ni påminna mig!

Petra tog fina kort och jag hoppas att hon mailar mig några bilder så jag kan visa er! Bland annat har vi som tradition att ta ett kort på hela gänget med självutlösaren. De korten blir kanske inte alltid jättebra, men de är ändå helt underbara!!!

TACK för en underbar dag flickorna och TACK för alla goa presenter. Både ätbart (juleskum, hembakta kakor och hemgjort julgodis), spännande lingonglögg och goa hemstickade raggsockor. Hoppas jag inte glömde något...

Varje gång vi träffas känner jag att vi gör det för sällan. Hur ser det ut i era almanackor framöver, kan vi hinna med en liten träff till innan jul?!
kram Annika

5 kommentarer:

Poohtra sa...

Heeeeeeeeeej !
Har precis mailat dig och gjort ett inlägg i min blogg...
Tusen TACK för allt idag, inget nämnt och inget glömt....
Träffas gärna snart igen !! Är borta helgen den 5 dec...
Kramrkam från Petra

Therese sa...

Guuud så mysigt det låter, ni verkar vara ett fint gäng tjejer! Kan du inte visa lite av det ni gjorde? Kram kram vännen

Linda B sa...

Oj oj oj!!! Ska bli spännande att se vad ni gjort för någonting fint!!!

Kram

Poohtra sa...

..jag igen. vaknade med huvudvärk och ont i halsen. blä...hoppas inte jag smittat nån. vill du ha kort på lite av det vi gjorde igår?
Kramkram

Anonym sa...

Tack själv!!! Kram Lina

Related Posts with Thumbnails