23 november 2009

Lördagens bilder


Här kommer den omtalade gruppbilden, lånade Petras redigerade för att slippa undan alla röda ögon!Visar även två bilder av mitt pyssel från i lördags, tändsticksaskar i långa banor. Tyvärr lyckas jag inte få in den tredje bilden så den får jag visa er senare. På lördagkvällen när de andra åkt hem så satt jag kvar vid köksbordet och pysslade lite och P satt och bläddrade i allt om mat - julspecial. Då fick jag gjort en hel hög med kort, de skall scannas först och sedan får ni se dem oxå.

Det är mycket pyssel på G nu och jag har ett ljuvligt DT-paket från PaperMaze som ligger hemma och väntar på mig. Den här gången har jag fått vara med och önska inriktningen och en del av innehållet. Kan tala om så mycket som att det är julinspirerat!

Hoppas att ni har en bra början på veckan.
kram Annika

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

VAd roligt med pysselträff..skulle gärna vilja gå på en ordentlig träff någongång framöver.
Askarna är jättefina!

Ta hand om dej!!
KRAMAR Petra

Sara-SaGam sa...

Åh, vilka fin aaskar. Gillar dom mycket. Har inte gjort en enda i år, men det blir kanske av nu...

Cathrin sa...

Hej Annika!
Vad kul att ni hade en trevlig pysselträff, (avis). Tänk om jag hade hälften av din fart, jag får inte ihop någonting när jag sätter mej snacka snigelfart. Ni ser ut att vara ett glatt gäng! Ha det gott vännen,Kram Cathrin

Therese sa...

Vad produktiv du var på er träff, ska bli kul att se korten senare när de är scannade! Skickar en varm kram, själv är jag hemma och vabbar idag.

Malin/Majamelon sa...

Å så roligt med pysselträff och vad mycket fint du hann med =D
Härligt att få vara med och bestämma innehållet i DT paketet!! det får vi på handarbeta oxå göra =D Man gör ju så mycket finare grejer då tycker jag ;P

Kram!!

Related Posts with Thumbnails