18 november 2009

Lika, men ändå olika

Idag bjuder jag på två kort. Lika, men ändå olika. Jag har använt min favvostämpel från The greeting farm. En helt bedårande liten uggla som är så härlig att färglägga och som passar för alla tillfällen. Vad roligt att det tycks vara fler än jag som gillar den, så här kära kusin kommer två till och jag kan lova att det kommer fler så småningom.

Det första kortet är till underbara Sara som nyligen fyllt år. En mycket varm och generös tjej som jag träffar allt för sällan! För er som inte känner henne kan jag säga att hon dessutom är en mycket duktig kortmakare.Det andra kortet är ett beställningskort. Mottagaren skall skicka det till en vän som nyligen fått diagnosen bröstcancer. Vill passa på att uppmana er alla att sätta in några kronor till cancerfonden. Tillsammans hoppas jag att vi kan bidra till forskning så att man kan hitta ett botemedel till denna hemska sjukdom som drabbar många familjer hårt.
kram Annika

5 kommentarer:

ElinÅ sa...

Så söta ugglor! Att så lika kort kan bli så olika. Det är det som är så häftigt med att scrappa, går att variera i all oändlighet med så lite.
Kram

Jennie {Deleelsia} sa...

Ja lika, lika underbara båda två.

Petra/Paradise sa...

Vilka bedårande kort du gjort å du har helt rätt..den där ugglan passar till alla sammanhang!
Båda korten är jättefina men blev lite extra förtjust i det andra kortets färger.
Tack söta du för dina goa ord inne hos mej!
Nu är jag nyduschad med sånt där desinfektionsmedel..så här ren har jag nog aldrig varit *sss* ;)

MÅ gott!
KRAM Petra

sickan sa...

tack kusin, gillar dina ugglor skarpt. undrar om det kan komma sig av barndomsminnet "ugglan helge" från a till ö barnprogrammet?

Sara-SaGa, sa...

Tusen tack för det vackra kortet och dina fina ord här!

Related Posts with Thumbnails