09 november 2009

Mammas begravning


Nu har det gått ett tag sedan mammas begravning och jag har fått lite distans till den. Jag behövde nog det för att kunna lägga ut ett par bilder, det har kännts så tungt förut. Vill så gärna visa upp alla fina blommor. Min mamma ♥älskade blommor♥ och det märktes att familj, vänner och bekanta visste om det. De allra flesta blombuketter gick i höstfärger och vi hade valt en kistdekoration med gula rosor och orange gerbera.

Innan begravningen började var jag inne i kapellet med närmaste familjen och det som slog mig då var hur oerhört vackert det var och kunde inte låta bli att tänka att mamma hade älskat det. Saknaden efter mamma var/är oerhört stor, hon lämnar ett stort tomrum efter sig. Jag är glad för alla underbara minnen jag har. Jag är i mångt och mycket väldigt lik min mamma och många tycker att min mamma lever kvar i mig och det känns på något konstigt vis lite skönt. Min mamma hade stort inflytande hos mig och var min stöttepelare.Jag vill än en gång tacka alla för den fina omtanken ni visat mig och min familj, för uppslutning vid begravningen och inte minst för alla gåvor till cancerfonden! Nu återstår mitt arbete, att göra tackkort till alla och det kan jag lova kommer ta ett tag, men jag vet i alla fall hur de ska se ut.

Imorgon är det dags för bouppteckning. Skönt att jag får permission från jobbet så att jag är "ledig" hela dagen.
kram Annika

4 kommentarer:

Anita sa...

Hej vännen!
Åh, vad vackert med alla blommor. Och du kan vara säker på att din mamma ser dem där från ovan.
Hoppas att det går bra imorgon. Tänker på dej.
Kramis

Barasara sa...

Det var en fin begravning för en fin faster.

Hon var himla modern din mamma. Rivig, rak i ryggen och oerhört hjärtlig. Alltid nära till skratt. Och ja, jag ser mycket av henne i dig.

Millan M sa...

Så fint det var med alla blommorna i sina höstfärger. Tror också att de vi håller kära som inte längre är ibland oss, sitter någonstans och kikar till oss....
KRAM

Snor och Glamour sa...

Så vackra blommor och jättefin kista.
Tänker på dig och förstår dig så väl. Ibland känns det som om det är om mig du skriver.
Våra mammor kanske umgås där uppe nu!
Ha en fin kväll!
Kram Ann-Louise

Related Posts with Thumbnails