03 december 2009

Vilken vecka!

Den här veckan har gått i ett rasande tempo, hela måndagen spenderades i Ullared. Tisdag, onsdag och torsdag har jag först jobbat och därefter haft ett gäng utvecklingssamtal. I tisdags var jag hemma vid 15, onsdagen bestod även av en APT så då var jag hemma först efter 20 och idag torsdag var jag hemma vid 18.30 tiden. Jag är helt slut för jag kan lova att det tar på krafterna med alla dessa utvecklingssamtal!

Imorgon jobbar jag mellan 6.30 och 13, sedan ska vi göra några ärenden åt mina kära svärföräldrar och hinna med en fika hos dem och på kvällen ska sambon iväg och arbeta på Takida som ordningsvakt.

Lördagen börjar hyfsat tidigt, då ska vi med bästa vännerna Anna och Stefan till Karlshamn och bo på hotell och äta julbord. Det är en mysig tradition vi påbörjade förra året och som är en perfekt start på julen. Dessutom gör vi det här som en julklapp till oss själva och varandra! Att det blir en tur till just Karlshamn beror på att Annas bror har restaurangen på hotellet vi ska bo på och det julbordet fick högsta betyg av min sambo förra året.

Idag har jag lagt vinsterna på brevlådan, nu hoppas jag att posten sköter sig så att de kommer fram redan imorgon, men med tanke på hur posten arbetar är det väl mer troligt att de kommer fram på måndag.

Imorgon SKA jag ta tag i mitt fina DT-paket från PaperMaze, det är fyllt med godsaker och jag har massor av idéer. Ni har väl inte missat alla de fina julstämplarna de har i sitt sortiment?!

Ha det riktigt gott och glöm inte bort att njuta av julförberedelserna!
kram Annika

4 kommentarer:

Cathrin sa...

Hej!

Förstår om du är lite trött efter en sådan vecka, men vad mycket kul som Ullared och julbord, hoppas det smakar.
Vi ska avnjuta Gyllene Utterns julbord på lördag, brukar vara väldigt bra måste jag säga.

Kram och ha det gott Cathrin

ElinÅ sa...

Ja då har du haft fullt upp förstår jag. Men det låter som ni kommer ha en härlig helg!! Och lyllos din sambo som kanske hinner lyssna lite på takida om han har tur...
Kram

Poohtra sa...

Hoppla, sakta ner nu och ta det lugnt !!
Ha en underbar helg med goaste vännerna. Själva ska vi till Sundsvall....det ska bli myspys. Ska bl.a på en julmarknad på söndagen !
Kramkram från Petra

am sa...

och det har kommit fram ordentligt. tack så mycket för fina grejer

kram am

Related Posts with Thumbnails