05 januari 2010

Årets första kort

Årets första kort satt långt inne, pysselinspirationen är inte på topp tyvärr. Istället har jag hunnit läsa en massa nu under julledigheten och det har varit avkopplande och mysigt det oxå. Har läst ut Odjuret och Box 21 av Roslund & Hellström och nu läser jag Fyrvaktaren av Camilla Läckberg. Attans bra allihop och klart läsvärda.

Fast har världen fått tillökning av en liten Frits så klart att jag måste göra ett kort. Det är min största kritiker Lina som blivit mamma för andra gången och jag hoppas och tror att jag hittat ganska rätt även den här gången. Jag gillar ärliga människor, det vet du Lina!Har blivit mer och mer förtjust i färgkombon svart/vitt/gult. Då jag gjorde åt den sista biten av det gula prickiga nu så är jag på jakt efter fler klargula papper. Någon som har något tips?!

Ikväll skall tjejligan äntligen träffas igen (hoppas att AnnaC kommer), det blir mer och mer sällan fast det borde bli tvärtom. Våra träffar är alltid fyllda av många goda skratt, en hel del allvar och många gånger även lite tårar. Så jag hoppas att ni alla vill hjälpa mig att hålla mitt nyårslöfte för 2010, att fylla året med så många positiva minnen som möjligt och att träffa er innebär alltid just sådana.

kram Annika

7 kommentarer:

Millan M sa...

Färgerna är supersnygga!

Myamia sa...

superläckert!!!
Annika! Du bor väl i Jönköping??? Bor du granne med Ikea? kram

Therese sa...

Vilket härligt kort!Ser ut att passa en liten Frits :-) Hoppas att det blev många skratt med tjejerna!!! Varma kramar vännen

Anonym sa...

Hej Annika!! Blev jätteglad för kortet, passade även sambon i smaken!! Han sa f.ö att julkortet vi fick va det finaste av alla kort han sett dig göra!! De du!! Tack för igår, får se till att det inte dröjer allt för länge innan nästa gång!!

KRAM Lina

Therese sa...

Här är det ännu kalalre idag 37 minus :-( Ingen pulka alls här inte... men jag ska följa ditt råd och koka lite choklad med minimarschmallows till mig och Luran, då får vi kanske upp värmen även i tårna ;-) Kram!

Paula sa...

Supersnyggt!!!! Gillar färgerna jättemycket, och prickar kan ju aldrig bli fel =)

Kram på dig!
/Paula

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

Jag bara älskar prickar och runda former. Läckert.


Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters

Related Posts with Thumbnails