20 januari 2010

There´s a new sheriff in town

Idag hade jag återigen en tidig dag på jobbet, riktigt segt att ta sig upp när klockan ringde, men väl uppe gick dagen rätt så bra. Efter jobbet blev det en kopp te och gårdagens inspelade avsnitt av mästarnas mästare. Tycker det är ett härligt program!

En stund i hobbyrummet har det oxå blivit, inspirationen håller i sig och nu har jag gjort årets 4:e kort. HURRA! Det känns härligt avkopplande att pyssla lite igen och jag känner mig faktiskt lite ringrostig, speciellt när det gäller att färglägga motiv. Övning ger färdighet heter det ju så det gäller att ha lite tålamod.

Även idag blir det ett kort skapat för PaperMaze och utförlig materiallista hittar ni i bloggen. Jag tycker att det är roligt att göra välkommen-till-världen kort och oftast blir de väldigt gulliga. När jag först såg den här stämpeln så kom textraden "There´s a new sheriff in town" till mig och sedan dess har jag planerat för ett sådant här kort.Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan väntar kvällsmat och en stund på spikmattan innan jag avslutar med att se en stund på TV.

Imorgon väntar en lång arbetsdag igen, först jobba i barngrupp mellan 8.30 och 16.30, därefter väntar ett utvecklingssamtal och ett möte med kollegorna fram till 19.30.

Ha det gott!
kram Annika

5 kommentarer:

Anonym sa...

wow!! Vilket fint papper, det med husen!!

Kram Lina

Cathrin sa...

Hej hopp! Vilket underbart kort du skapat. Visst är det underligt att visa ord eller texter bara poppar upp så där när man minst anar det.

Hoppas du får en bra dag på jobbet trots att den blir lååååång.

Många kramar Cathrin

Laila sa...

Underbar! Vilka färger! MAn blir så härligt glad och jag hälsar så gärna på den nya sheriffen i staden. ;-)

Therese sa...

Hej vännen! Så underbart kort, har jag förstått det rätt att du målat cowboyen själv?! För en novis som mig är det imponerande isf, trodde man använde färdiga papper endast... Väldigt vackert!

Och vilken tur att även ni i södern får/kan avnjuta semeltårta så det inte bara ärhär i norr denna godsak finns ;-)

Stor kram och se till att njuta ordentligt av helgen - det ska jag!

Therese sa...

Vad du är go - hade du varit närmre så hade jag gett dig en rejäl kram bara för att!!! Önskar dig också en fin kväll. Kram från Sockenvägen!

Related Posts with Thumbnails