16 februari 2010

Dagens kort

Idag hamnade jag framför OS sändningarna och passade då på att göra ett par grattiskort. Jag gjorde två lika, men ändå olika kort. Jag har kommit på att jag för tillfället gillar gult och min förkärlek till prickar hänger fortfarande kvar. Undrar om man kan tröttna på prickar?! Funderar även på vilka andra färger som blir snygga ihop med gult...GRATTIS är stämplat och sedan embossat, det är en så häftig effekt och det känns så lyxigt. Jag har även insett att jag behöver en ny "handgjort av stämpel" att signera mina kort med, de jag har är inte så tydliga. Får surfa runt och titta om jag hittar någon som faller mig i smaken.

Nu är det snart dags för skidskyttet och jag hoppas att det går bra för svenskorna!
kram Annika

12 kommentarer:

J sa...

Nej Annika, man kan INTE tröttna på prickar ;) Och inte ränder heller för den delen. Ha en fortsatt bra vecka och hoppas tisdagen inte blev för taskig... Imorgon är det onsdag och då är det en bra dag... Kramar Jessica

Emelie sa...

Fina kort du gör.
Visst är prickar härligt!
//Emelie

Therese sa...

Härlitgt med GULA och Prickiga kort :-) Och tack rara för din fina kommentar - den värmde ända in i <3 KRAM

Malin/Majamelon sa...

Så snyggt kort!!! Måste nog plocka fram min stämpel oxå =)
Jo det har blivit en heeel del magnolia nu ett tag och jag lovar att jag ska föröka bättra mig och komma med andra motiv ;P Men det är så svårt när man har en massa nya stämplar =D

Kramkram!

Poohtra sa...

Åh, vilka vårliga och härliga kort !! Klart man inte kan tröttna på prickar, fick hem några papper på posten idag med ...just det , PRICKAR!!
Kramkram från Petra

Camilla sa...

Åh, vilka gulliga kort du gör!
Trevlig kväll på dig
Kramelikram Camilla ♥ ♥

Petra/Paradise sa...

2 kort helt i min smak!
Då jag älskar både prickiga papper och färgen gul!!
VÅRIGT å fräscht!! =D

Sitter också å tittar på OS lite till å från.
Såg just Arjas fina försök till att flyga som en fågel, gick sådär..*aj*

Ta hand om dej!
KRAMAR Petra

ElinÅ sa...

Nää prickar går inte att tröttna på:) Jättefina kort som vanligt! Håller med om att gult är snyggt och en färg man blir pigg o glad av! Kul att läsa lite mer fakta om dig, såg att vi har färgglada strumpor gemensamt:)
Kram

Anita sa...

Hej vännen!
Tack för awarden. Gulle dej. Jag skickar tillbaka en till dej för jag läser din blogg varje dag.
Kramis

Therese sa...

Morron vännen!
Ja, du ibland när man ser de härliga barnkläderna som finns så önskar åtminstonde jag att det även fanns liknande till mammor ;-) *skratt* Hoppas du får en fin dag, själv ska jag slå ihjäl den med lite os sänndningar. KRAM!

Anonym sa...

God middag!
Lilleman och jag har en hemmadag idag,han är inte helt ok. gula kort är ok men var är de gröna??? Jag gillar annars ditt kort i ljusblått/rosa....(ja,ja Konstigt jag vet) med cirklar och prickar. Men på tal om OS var är ett OS kort???kanske en utmaning till dig och alla kortmakare???
Må så gott Kram Anna och Måns

Muffin sa...

Jättefina kort, prickar kan man absolute INTE tröttna på! :) För att stilla din nyfikenhet kan jag berätta att jag just nu lyssnar på "Människohamn" av John Ajvide Lindqvist, lite övernaturligt och så'nt men jag är positivt överraskad (gillar normalt inte så'nt så mycket). Lyssnar alltid på cd-böcker, har långt till jobbet och det är så bra att ha i bilen.
*kram*

Related Posts with Thumbnails