18 februari 2010

Fredag på en torsdag

Idag är det fredag på en torsdag, vilket betyder att jag har jobbat sista dagen för den här veckan. Ikväll är det OS för hela slanten, tyvärr gick det inget vidare i damernas skidskytte. Däremot så gör ANJA en helt fantastisk insats med tanke på gårdagens krasch! Nu hoppas jag även på herrarna i skidskyttet. Jag är en sann optimist i de här sammanhangen och hoppas på många fler svenska medaljer.

Imorgon är jag ledig och skall tillbringa en stund med min lillebror och hans två monster. Det stora monstret stannar kvar resten av dagen och sover även över. Jag kan tänka mig att vi kommer pyssla, se någon film och ha kul tillsammans. Skulle inte bli förvånad om hon oxå vill hinna med ett bad i vårt badkar.

På lördag blir det pyssel på Hildas rum i Huskvarna tillsammans med några goa pysselvänner. Ska bli kul att träffas och pyssla ihop en stund!

Om ni minns så har jag som ambition för det här året att fylla det med så mycket roligheter som möjligt och mars månad blir förhoppningsvis fylld med härliga möten. 6-7 mars åker jag till Onsala och träffar ett gäng med pysselvänner. 13 (eller 14) mars så åker jag och några goa vänner på pysselmässa i Borås. 27 mars är det dags för Vätterscrapen som Angelica på Hildas rum anordnar.

Vad har ni andra för roligheter att se fram emot?!
kram Annika

2 kommentarer:

Jaana sa...

Och NU är det minsann fredag för oss andra med... :-)
Dottern är med bortskickad hos sin farmor, så kanske orkar jag pyssla lite ikväll med, nu när jag slipper bli avbruten hela tiden....
I övrigt ser jag också fram emot träffen i Onsala, och vem vet; kanske dyker jag upp i Borås också ?
Ha en härlig helg !

am sa...

ser också fram mot Onsala träffen. Kanske ett Borås besök med. Men först invigning av vår nya Arenahall, med bla Mariett, Charlotte Perelli, Cotton Club mfl. Sedan scrapphelg med MiMas nästa helg

kram am

Related Posts with Thumbnails