19 februari 2010

Vilken härlig dag!

Idag har jag som sagt haft en extra ledig dag, hade en hel del tid att ta ut och eftersom det var väldigt lugnt på jobbet så passade det bra. Eftersom Freja blev sjuk när hon skulle komma hit sist så tyckte jag att det passade bra att hon kom hit.

Hon hade längtat hit redan vid 5.30 så när de dök upp här vid 9.30 eller något sådant hade hon väntat länge. Vi bakade blåbärsmuffins som vi sedan fikade på tillsammans med lillebror och Irma. När det var dags för lillebror och Irma att åka hem hade hon verkligen ingen lust, hon ville oxå stanna och blev arg och ledsen.


Resten av förmiddagen spenderade jag och Freja med att se Du är inte klok Madicken och så pysslade hon ihop ett jättefint kort till sin morfar som snart fyller 60. Patrick slutade tidigt idag och han och Freja beslutade att vi skulle köpa pizza till lunch. Så här nöjd blev hon med sin pizza med skinka, räkor och lite kebabsås på!
Efter lunch så har vi spelat memory och lotto. Det var inte en gång utan så många gånger att jag tappade räkningen, det var lite olika vem som vann. Pappa kom hit och fikade på våra goda blåbärsmuffins och även han fick spela ett par omgångar med memory.Att bada badkar är något som Freja alltid gör när hon sover över här. Leksaker ska man ha oxå och här består det av några trattar och burkar. Tvättat håret har vi oxå gjort för hon ville kännna hur gott mitt schampo luktade.

Fick även hjälp av Freja att packa inför morgondagens pysselträff. Hon talade om för mig att om jag har glömt något kan man alltid köpa nytt! Så nu har jag världens bästa ursäkt för att handla.

Till kvällsmat (och även till frukost imorgon) beställde hon äggröra och prinsesskorvar. Det klart att Patrick fixade det!

Som avslutning på dagen läste vi ett par böcker och sedan däckade hon, tog inte ens en minut innan hon sov som en stock.

Freja hade en så härlig kommentar idag och det var att vi måste nog ta ett par kort och lägga i bloggen så att hennes mamma och pappa kan se vad hon har gjort. De blir nog ledsna annars!


Nu väntar det OS på TV. Undrar hur det går idag.
kram Annika

7 kommentarer:

Barasara sa...

Naaaw! Så söt hon är Freja.
Och vilken fantastisk faster hon har :)

Poohtra sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! ♥ TUR att Freja lovat att du kan köpa nytt om du saknar nåt, det gäller väl mig med ??
Jag tara med mig Maja, hon blev överlycklig över att hon kunde följa med.....Tjej-dagar är viktiga !!
Kramkram så ses vi snart !!

sickan sa...

kan bara hålla med lillasyster. freja måste ha en av världens bästa fastrar!

am sa...

så härligt att kunna låna barn så här när man vill :-)
kram

Malin/Majamelon sa...

Vilka härliga barnvakter ni är! PIzza, spel, film, prinsesskorvar =D Så mysigt!!

Kram

Katta sa...

Förstår att hon har längtat, hon har ju helt klart världens bästa Faster o Farbror, Kärlek till Er!

Therese sa...

Vilken sötis, hjärtat smälter! OCh vilken toppen dag ni hade, kan ju inte bli bättre!!! Och mars månad verkar verkligen gå i pysslets tecken! Ser fram emot att ta del av allt du gör :-) Ska kika i din brors blogg nu och sedan koppla ner datorn å vara social med resten av familjen! Önskar dig en toppen söndag vännen.
KRAM

Related Posts with Thumbnails