07 februari 2010

Julkortsutmaning 2010

Min kära DT kollega Rimna har en utmaning som heter Julkort 2010 och som går ut på att göra 1 julkort varje vecka. Jag tycker att det är en superkul utmaning och det blir ett kul sätt att skapa julkort utan press. Var dock inte med från början och kände att jag aldrig kom igång. Så idag har jag gjort 5 kort i ungefär samma stil för att komma ikapp.

Ni kanske tycker jag är galen?! Det bjuder jag på för tänk på vilken härlig hög av julkort jag kommer ha när det väl är dags...


kram Annika

10 kommentarer:

zαnуα ♥ sa...

Tycker det är kanonbra att komma igång med julkorten (jag har också gjort årets första iaf) ;) Dessutom var de jättefina ju! Underbar stämpel =)

Pia sa...

Vilken bra i de...det där med att göra ett julkort i veckan...det kanske man skulle satsa på så det inte blir massproducering i slutet av november. Gillar som alltid dina kort. Tvåan blev min favorit denna gången. Den stämplen är ju så söt och pappret var superfint.
En annan sak jag gillar...är din blogg. Så himla mycket fint och täta uppdateringar. Det är kul att följa en så aktiv blogg. :-))
Massor av kramar!

ElinÅ sa...

Det är ju faktiskt en jättebra idé att försöka börja göra lite julkort redan nu.. Dom här 5 va ju jättesöta. Min favorit är det bruna! Jättesnyggt!

Sara-SaGam sa...

Lite galen tycker jag nog faktiskt att det är, men en väldigt bra idé. Åh, vad skönt du ska ha det när vi andra kämpar på i november/december.

Millan M sa...

En toppenidé!!!! Gillar själv tanken på den härliga högen när julmarknaden närmar sig......:) Kanske man skulle hänga på idén??!!

Tettiz sa...

Jag borde också komma igång med julkorten, men inser att jag inte skickar så många så jag behöver nog inte stressa. ;)

Kanonfina kort!!

Anonym sa...

Ni e fan galna!! Julkort i februari!! Ja ja, gillar ju dig ändå!!
Osså tycker jag ju en massa oxå så nu kommer mitt tyckande: av de som du gjort gillar bäst det näst sista MEN har svårt för dem då jag inte tycker att de är tillräckligt "juliga" och med det sagt säger jag inte att de inte e fina!!

Kram från...ja kan du gissa vem?

Jessica sa...

Hej!
ideén är ju toppen, men själv har jag svårt med tanken att tänka ut julkort nu när julen är förbi... Men tyckte mycket om nr. 3 o 4. Kändes vintriga och snöiga.

Kram J

Therese sa...

Haaa Haaa!!! Underbart med någon som är före mig med julförberedelserna *ler stort*

Rimna sa...

Superfina Annica!!!

Visst är det roligare att göra julkort denna tid på året än när man är megastressad i november.

Tack så mycket för alla dina fina kommentarer inne hos mig. Dom betyder mycket för mig. Är dessvärre jättedålig på att återgälda dom... Får skärpa till mig.

Hoppas vi får tillfälle att träffas någongång och pyssla ihop!

Kram

Related Posts with Thumbnails