25 februari 2010

På benen igen och ett filmtips

Fy tusan för magsjuka, men nu är jag mycket piggare! Skönt att det gick över så pass fort den här gången. På jobbet har vi en regel som säger att man måste vara symptom fri minst 48 timmar innan man får komma tillbaka (gäller både barn och vuxna) så det betyder att jag är hemma imorgon oxå även om jag känner mig pigg nu.

Vad roligt att ni tyckte min topp tio lista var en bra idé och att flera till och med blev inspirerade att göra egna och dela med sig av. Det betyder att jag kommer fortsätta med mina listor. Nästa vecka blir det (på lillebrors önskan?!) en mer nostalgisk lista.

Igår såg jag en riktigt bra film, Allt för min syster. Filmen handlar om en familj som kämpar för att hålla äldsta dottern Kate vid liv. Vid två års ålder upptäckte man att hon har leukemi och hemligheten bakom att hon kunnat överleva är den yngre systern Anna som är en perfekt donator. När Anna är 13 fattar hon beslutet att hon inte längre vill donera och familjen hamnar i akut kris. Jag kan säga att filmen väcker många tankar och känslor och jag grät mestadels av filmen.

Jag ser på film alldeles för sällan! Har ni några riktigt bra filmtips?

Jag fortsätter skissa på ett sätt att fira mina 20000 besökare i bloggen. Håll utkik!
kram Annika

2 kommentarer:

Barasara sa...

Massvis. Med tips alltså. Vilken typ av film vill du se?
Eller vilken känsla är du ute efter?

citronlime sa...

Jag har läst boken, och den är bra. Måste se filmen också.
Har också massor av filmtips, men beror ju lite på vad du gillar för slags filmer?

Tänk om fler kunde hålla sig till 48-timmars regeln, då kanske det inte skulle sprida sig lika mycket!

Related Posts with Thumbnails