20 februari 2010

Snö i massor & pysselträff på Hildas rum

Här i Jönköpingstrakten har det vräkt ner massor av snö och gör så fortfarande. I förmiddags var det dags för pysselträff på Hildas rum och jag var faktiskt tveksam till att ge mig iväg.

Sambon stod på sig och tyckte att vi gör ett försök och eftersom jag vet hur kul det är med dessa träffar så var jag inte svårövertalad. Vi var en rätt liten skala, det var Angelica, Anna, Petra och hennes dotter Maja. Det var lite tråkigt att kära Anita inte kunde ta sig till träffen och att Camilla inte lyckades hitta en bra parkering, men vi får hoppas att vi ses snart ändå.


Timmarna går så himla fort när man pysslar, pratar, shoppar, fikar och har det gott. För mig resulterade dagen i 5 färdiga kort. Goa Petra hade med sig ett superfint papper till mig i riktiga Annika-färger, grönt/turkost/orange. Försöker låta bli att bygga på spillbitshögen så det blev 3 kort med dessa papper. Korten scannar jag och visar er imorgon.


Köpte lite nya fina grejer, superfina charms, ett embossingpulver, chipboard och wellpapp stjärnor/hjärtan och några nya papper.


När jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta ett kort på all snö på vår lilla tomt, trist nog var batteriet på upphällningen så jag ska se om jag kan fotografera imorgon istället. Sambon har skottat runt växthuset idag för det knakade oroväckande i det. Hur mycket snö kan det komma egentligen?! Det känns som att vi har fått mer än tillräckligt nu!


Ha en skön kväll!
kram Annika

3 kommentarer:

am sa...

Visst är det kul med scrappträffar. Jag är glad över att jag inte skulle iväg den här helgen. Hoppas det ser bättre ut nästa, för då ska jag på träff lörd och sönd

kram

ElinÅ sa...

Det låter som en härlig dag o tur att ni kom fram i all snö. Det va bra jobbat, 5 kort...jag är ju världens långsammaste scrappare så när jag e på träff har jag svårt att få så mkt gjort :) Ska bli kul o se korten sen!
Kram

Millan M sa...

Visst är det kul med träffar! Synd bara att många av dem är så långt bort; finns inte så jättemånga i Småland (eller har jag missat ngn?) Ska fasktiskt på Rottne-träffen i april. HAr aldrig varit där, så det ser jag fram emot!!!

Related Posts with Thumbnails