01 mars 2010

Lycka är att...

...hoppa i en vattenpöl!

Jag minns fortfarande hur lycklig jag var som liten när jag hoppade i vattenpölarna. Eller som när jag och ett par kollegor på min gamla förskola hoppade i den största vattenpölen på hela gården. Alla barnen stod och gapade och stirrade på oss, de tyckte vi var galna, vuxna gör inte så. Efter en stund släppte det och vi hoppade allihop som galna, vi var dyngsura när vi väl kom in. Tror att det är en händelse som både barn och pedagoger kommer att minnas länge!

Jag tillhör dem som tycker att ibland är det helt ok att gå utanför ramarna, att göra något spontant, barsnligt och roligt! När jag fick se några av papperen från Prima marketings serie Umbrella som netha och Paula på PaperMaze skickat till mig fick jag flashbacks från dessa härliga minnen i vattenpölarna.


Ni missar väl inte min utmaning att skapa efter min skiss och där ni har chansen att vinna ett presentkort hos just PaperMaze?!

Jag efterlyste ju filmtips i ett tidigare inlägg och flera undrade vad jag gillar för typ av film. Det mesta förutom skräckisar är mitt svar då! Så bombardera mig med filmtips och gärna en förklaring till varför jag bör se just den filmen.
Ha en skön måndag!
kram Annika

6 kommentarer:

~ankiann~ sa...

Vilket härligt kort Annika!

Nilla sa...

Tack så mycket för titten hos mig!
Och för din kommentar, härligt att kunna inspirera och inspireras.
Det ska bli spännande att se din tolkning sen.
Hittade en hel del vackert på din sida och en Härlig skiss du har gjort, funderar på att försöka mig på den.Tack igen!
Kram Nilla

Anneli sa...

Tack för värmande orden i min blogg blev så glad. Vilket underbart kort och vilket härligt mönsterpapper .
Ska titta runt i din blogg såg så mycket underbara alster.

Kraaaaaaaaam Anneli

sickan sa...

förra helgen såg jag augustilunch i rom, en lite annorlunda feelgoodfilm, italiensk såklart...rekommenderas. annan gamla godingar är "the snapper",och "the van" som båda är galna och engelska, men med några år på nacken. o ja, lycka vore att hoppa frivilligt i en vattenpöl, jag var nära att flippa ur på stan i lördags...men behärskade mig trots goretexskor...

Nenne sa...

Tack för din goa kommentar i min blogg! *glad* Ja, visst blir man härlig av gult!? Jag gillar verkligen dina grattiskort längre ner i orange, turkos och grönt! Härliga färger, superfint färglagda motiv, vad använder du att färglägga med?

Sen blir jag så avis att du har en sådan däringa stans/emboss maskin! Vet inte vad alla heter och hur de funkar men avis blir jag! ;D

Kram!

Therese sa...

Tack goa du, vi njuter av varje sekund! <3 och så många underbara kort du hunnit producera, detta är en solklar favorit, tankvärt ordstäv. massa kramar!!!!

Related Posts with Thumbnails