31 mars 2010

Onsdag...

Onsdagen före påsk och det innebär endast en arbetsdag till innan det väntar en härlig påskledighet. Jag hoppas på sol! Ser framför mig hur jag sitter på bänken vid vår södervägg med en kopp te och en bra bok... Har en hel hög med böcker att beta av.

Idag fick jag ett ryck och åkte till frisören, nu känns huvudet så mycket lättare för jag klippte av riktigt mycket. Jag känner mig supernöjd!

På pysselträffen i lördags gjorde jag det här grattiskortet, det är alltid bra att fylla på lagret med grattiskort. Jag har 2 till kort att visa upp, men de behöver nå sina mottagare först och det hoppas jag att de gör under morgondagen.


Imorgon fyller världens bästa pappa år. Det ska vi fira genom att bjuda ut honom på restaurang. Han vet att han blir hämtad vid 17.30 och att vi ska ut och äta, men inte vart vi ska gå. Tror att det blir en härlig kväll!
Ha det gott!
kram Annika

5 kommentarer:

Emelie sa...

Härliga färger!
Kram Emelie

Cattis sa...

Hoppar in och önskar dig en Glad Påsk! Vilka härliga bidrag som kom in till din tävling! =)

Kramkram!

Anonym sa...

Hej!
Nu blir jag nyfiken på din nya frisyr... Du får lägga ut en bild, annars får jag vänta tills söndag. Vi ska med ut och äta på fredag, vi kanske syns ;) Kram, Kram J

Theresia sa...

En riktigt Glad Påsk från mig till dig!
Du är så duktig på att färlägga med dessa pennor som jag inte tycker om... o stämplarna är ju så söta!

Väntar på Pepparkakshuset nu på biblioteket...

Kram Theresia

ElinÅ sa...

Riktigt snyggt kort! Så härliga färger, och snyggt med bandet. Gillar ditt lilla fågelhus! Tack för grattiset:)
GLAD PÅSK!

Related Posts with Thumbnails