02 maj 2010

Helgen är slut

Så var det åter söndag och ytterligare en vecka har gått och vi har gått från april till maj. Jag kan inte fatta hur fort april gick! Nu tycker jag att det soliga och fina vädret kan hålla i sig, idag har det varit en härlig och solig dag.

Har tagit det lugnt och kopplat av i helgen, sambon var och jobbade igår. Han sov länge och då hann jag med att fixa lite och i eftermiddags kom de små monstren (mina underbara brorsdöttrar) på besök och vi har hunnit med en hel del. Vi har lekt, läst böcker, spelat memory och lotto, ätit maräng swiss, varit ute i ett par omgångar och ätit kvällsmat. Vi har också passat på att lägga upp planerna för nästa besök, då ska de bada i vårt badkar bland annat. Nu har de åkt hem och jag och sambon kopplar av framför TVn och varvar ner igen.

Imorgon blir det först jobb som vanligt för min del och på eftermiddagen bär det av på studiebesök, det ska bli kul och inspirerande.

Insåg just att jag varken bloggat veckans topplista eller veckans julkort, så det får kanske bli två den här veckan istället... :-D

Ha en bra söndagkväll och en bra måndag!
kram Annika

4 kommentarer:

Chruss sa...

Tycker helgerna går alldeles för fort jag...
Dessutom går det fort ute i naturen, såg liljekonvaljeblad, 1 dm höga i morse....!

Therese sa...

Hej!
Ser att du har börjat använda en del digitala stämplar, är lite sugen på att testa det, jag också =) Tänkte bara höra med dig vad du skriver ut på för papper?
Kram Therese

Cathrin sa...

Ja men fy Fabian vad helgerna går fort, wroooom. Var kan man protestera??

Mysigt att få komma till Faster kan jag tänka.

Ha en sköööön vecka! Kram Cathrin

sickan sa...

hej kusin
kan inte låta bli att känna att i&f är så lyckligt lottade att ha en faster som dig! jag kan bara hoppas på att jag någon dag har samma engagemang och energi till mina kommande syskonbarn.
kram på dig.

Related Posts with Thumbnails