15 juli 2010

1 dag kvar och dagens boktips

Nu är det bara 1 dag kvar, 7,5 timmars arbetstid innan jag är ledig i 5 veckor. Så himla härligt det ska bli! Jag hoppas inte att tiden går så fort som den här veckan har gjort.

Det är både roligt och lite tungt att jobba på sommaröppet. Det är roligt att träffa andra kollegor, att få höra hur det är på andra ställen och utbyta idéer och tankar. Det som gör det hela lite tungt är att man inte känner alla barnen och tyvärr är det inte någon personal från alla förskolor representerade. Det skulle vara bättre för alla, inte minst för barnen. Samtidigt är det roligt att träffa andra barn och få lära känna dem, barnen är oftast fantastiska på att finna sig i att "bara bli inslängda" på ett nytt ställe med nya barn och personal.

Vill även passa på att tipsa om den bok jag läst ut i kväll, Kajsa Ingemarssons "bara vanligt vatten". En riktigt tjock pocket på mååånga sidor, men en perfekt bok så här i sommartid.

Det här kan du läsa om boken på Bokus:
Stella Friberg tycks ha allt en kvinna kan drömma om: en makalöst framgångsrik karriär som författare, exklusiv våning på Östermalm, en garderob fylld med designkläder, en charmerande pojkvän, sportbil och häst. Stellas böcker om Franciska Falke, en ung, självständig privatdetektiv i 1800-talets Stockholm, är en succé både i Sverige och utomlands. Nu ska den tionde och sista boken i serien skrivas. Och allt vore gott och väl om det inte vore för en läcka i badrummet.


Ha det gott allihop!
kram Annika

4 kommentarer:

Catta/ eldhexan sa...

Vill önska dig en riktigt härlig semester! Och vi får väl hoppas att vädret håller i sig så att du och alla andra som har jobbat den här soliga perioden också ska få lite riktig sommar!

Det är alltid så roligt att kolla in dina fina julkort! Och samtidigt så blir man lite småstressad, du är verkligen smart som gör ett i veckan...själv kommer jag antagligen sitta där i början av december med en låååång lista på alla man vill skicka hemmagjorda kort till...:)

Kramar! Catta

Hem och Harmoni Marie sa...

Härligt att du också får semester snart, det är bara så skönt med ledighet!
Tack för boktipset! Just nu läser jag Hypnotisören av Lars Kepler, den kan jag rekommendera om du inte redan läst den.

Ha det gott, kram Marie

Petra/Paradise sa...

VIll önska dig en alldeles förträfflig semester!
Njut som bara den!!
Några speciella planer under dessa 5 veckor? :)

Må gott och trevlig helg!!
KRAM Petra

Pia sa...

Vad skönt med semester....snart. Hoppas ni får fem härliga veckor med mycket sol och sköna stunder. Kul att få lite boktips....tror jag ska passa på att beställa just den boken idag. Kram

Related Posts with Thumbnails