16 juli 2010

Wohooo

Den sista dagen på det här läsåret är avklarad. Blev en härlig och lugn dag på jobbet, vi njöt av det fina vädret och tog det allmänt lugnt. Skönt att kunna avsluta med en sådan dag.

Fast även om jag haft en lugn dag och vecka oxå för den delen så var jag helt slut när jag kom hem. Somnade en stund när vi tittade lite på TV. Det är konstigt hur man är inställd på ledighet, känner att jag hade inte orkat en dag till...

Väl hemma kände jag hur en spontan glädje kom över mig och jag ropade wohooo, jag har semester! Kanske inte så snällt med tanke på att sambon jobbar ytterligare en vecka, men jag kan väl inte alltid vara snäll?!

Ikväll åker sambon och jobbar och jag ska ta det lugnt, kanske börja på en ny bok och se "Hemma hos Timo Räisänen". Sedan ska jag kolla så att allt är förberett för morgondagens firande.

Så nu har jag alltså börjat min semester! 5 veckors avkoppling från jobbet och förhoppningsvis går jag tillbaka med många härliga minnen från den här sommaren och laddad med massor av ny energi.

Ha en skön kväll!
kram Annika

3 kommentarer:

annmari sa...

Visst är det en underbar känsla när man går hem från jobbet för att ha semester :-)

kram am

Poohtra sa...

HÄRLIGT, HÄRLIGT ! Och vi börjar med att ha kalas ! Kan det bli bättre ??
Kramen !

TesaB sa...

Grattis till semester!!! Hoppas den blir riktigt härlig!!!

Tack för besöket och den jättefina kommentaren som gjorde mig så glad!

Related Posts with Thumbnails