29 juli 2010

Bloggtorka?

Nej det har inte varit någon bloggtorka här. Det var så att sambon utnyttjade Mediamarkts erbjudande och var och inhandlade en ny dator. När storebror skulle fixa med nätverket och lite annat så krånglade det (som alltid) och eftersom han var tvungen att åka och arbeta igår så fick det vänta tills idag.

Nu har vi rensat även min dator på en massa skräp och den känns betydligt snabbare och fräschare. TACK storebror!

Jag håller på och pysslar med ett kort till TGFs 2 year anniversary blog hop som kommer att äga rum om några dagar. Det ska bli spännande att se alla fina bidrag! Det får ni inte se idag, men istället visar jag ett annat kort jag gjort med en TGF stämpel.


Dessutom har jag fastnat med ett spel som heter Plants and zombies, mycket roligt och det är väl sådant man ska göra en regnig dag på semestern. I eftermiddag ska vi till lillebror med familj en sväng, har inte träffat dem på ett tag så det blir kul.

Ha det gott allihop!
kram Annika

3 kommentarer:

Therese sa...

Hi hi visst är det härligt med datorer som INTE krånglar, jag är så nöjd med mitt fynd på mediamarket, den går som en klocka till skillnad från mitt tidigare tröskverk *ler* Hoppas allt är bra mde dig! KRAM

Therese sa...

Klart du ska safta om du har tillgångar i form av bär och rabarber hemma :-) Kram Kram

sickan sa...

å vad skönt med en personlig it-tekniker! det vill jag med ha, jag har bara haft problem hela tiden med min dator, svär och får starta om vart annat. men än så länge har den inte hamnat i golvet när jag varit som allra mest arg... skönt att kreativiteten ligger på topp! själv försöker jag också pyssla, om inte så för att hålla jobbångesten borta. kram.

Related Posts with Thumbnails