29 augusti 2010

Boktips

Jag hittade ett inlägg från början av min semester som jag uppenbarligen glömt att publicera, så det kommer nu istället.

Nu var det ett tag sedan jag tipsade om en bra bok. Jag har inte hunnit läsa så mycket det senaste då pyssleriet har tagit min tid. Jag har dock tagit mig tid att läsa Lars Bill Lundholms bok Östermalmsmorden.


En mycket bra bok som jag kan rekommendera, det tog lååång tid innan jag kopplade vem som var mördaren och det ger ett extra plus hos mig. Det finns även fler böcker i serien om kommisarie Axel Hake. Södermalmsmorden och Kungsholmsmorden finns redan som pocket och snart kommer även Gamla Stan-morden ut som pocket.

Har fått åsikter om att inte alla vill läsa så mycket om vad boken handlar om så för en längre redogörelse hänvisar jag hit.

kram Annika

3 kommentarer:

annmari sa...

den får jag lägga på minnet
kram

Linruz sa...

Ska jag lägga på minnet till när jag läst ut högen på nattuksbordet.
Kram kram Lina

ElinÅ sa...

Tack för tipset! Om du gillar böcker där det tar lång tid innan man fattar vem mördaren är så har jag ett tips till dig:) Hittade en ny favvoförfattare i sommar, Jonas Moström. Har hittat 4 böcker av honom som kommit ut i pocket. Svart cirkel, Dödens pendel, Hjärtats mörker och Rymd utan stjärnor. Blir bara bättre o bättre för varje bok...

Related Posts with Thumbnails