12 augusti 2010

Lite annorlunda bröllopskort

Min bästa vän Anna ska i helgen på bröllop då hennes barndomsvän ska gifta sig. Brudparet önskar sig inget speciellt och därför tänkte vi göra ett bröllopskort som är speciellt och som står ut lite.

Jag sprang på en beskrivning av hur man gör en ryggsäck på youtube. Det såg faktiskt inte särskilt svårt ut. Jag tänkte göra ett försök och om Anna gillade idén så skulle jag göra en enligt hennes önskemål. Anna gillade den skarpt, hon var nöjd som det var, så det blev inget nytt försök.


Jag hade oxå valt att göra två matchande kort att stoppa i de olika facken. I dag var Anna och Måns här med bakelser för att fira min sambo Patrick som fyller år i morgon. Då passade vi även på att stämpla dit en text på det stora kortet. Anna är om möjligt ännu mer svag för det enkla än jag.

Här följer några fler bilder så att ni kan se hur ryggsäcken ser ut i olika vinklar.


Som låsmekanism har jag satt dit en liten bit självhäftande kardborreband.

För er som blir sugna på att testa att göra en ryggsäck själv så kommer länkarna till beskrivningen på youtube, del 1 och del 2. Hittade även den här länken med en bra beskrivning. Om ni tittar på någon av beskrivningarna ser ni att jag valt att sätta det mönstrade papperet  på baksidan istället för på framsidan, jag tyckte helt enkelt att det blev snyggare.
kram Annika

6 kommentarer:

TesaB sa...

Oh WOW! Den är hur fin och häftig som helst! Vilket JOBB!!! Den kommer att uppskattas massor!

Nilma sa...

Vad tuffa de var :D
Och tack för din fina kommentar hos mig!

krax sa...

riktigt fräckt.

Syns imorn

Gittans Pysselsida sa...

Den var riktigt WOW....får lust att pröva om tålamodet räcker.
Ha en skön helg
// Inga

Anonym sa...

Men så snyggt!

Therese sa...

Jösses amalia vilken fräckt kort!!!! Du är ju fenomenal :-) Å på tal om kort, hoppas min beställning inte kommit på avvägar?! Förstår dock om du inte hunnit posta då du haft fullt upp med kortgörande å firande av sambo :-) Kram

Related Posts with Thumbnails